Charlotte Rønnebæk Larsen

Samtaleterapi er for dig, som ønsker en professionel samtalepartner, der kan støtte og hjælpe dig til at forstå dine tanke- og handlemønstre. 

Jeg bliver færdiguddannet psykoterapeut til december hos Psykoterapeutisk Institut i København. Min baggrund er som skolelærer og pædagog. Jeg har 22 års erhvervserfaring inden for daginstitutions- og skoleområdet, ældreplejen, handicapfeltet og frivilligt socialt arbejde. 

Terapi hos mig kan bl.a. handle om erkendelse og læring i forhold til dit private liv eller arbejdsliv. Det kan også være, du har temaer som selvværdsproblematikker, stress, angst, tab og sorg, traumer eller livsstilsændringer.Jeg har løbende supervision hos uddannet psykoterapeut/psykolog, hvilket sikrer kvaliteten af sessionerne.

Du kan booke tid ved at skrive til mig på mail: roennebaeklarsen@gmail.com eller kontakte mig på mobil: 51 90 19 93.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Charlotte Rønnebæk Larsen