Lone Lyager

Lone Lyager

Er uddannet socialrådgiver, og har tre års psykoterapeutisk uddannelse samt tre års overbygning på Hildebrandinstituttet.dk. Uddannelsen er i analyse og behandling af seksuelle overgreb og andre alvorlige omsorgssvigt. Lone er yderligere certificeret Somatic Experiencing Practitioner, hvilket er en 3-årig uddannelse i Peter Levines metode til behandling af følger efter kriser, chok og traumer. Er derudover medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Lone har desuden mange års erfaring med voksne mænd og kvinder, der lider af senfølger af seksuelle overgreb i barndommen/ungdommen. Desuden har hun erfaring med både mænd og kvinder, der i voksenalderen har været udsat for seksualiseret vold eller krænkelser som eksempelvis voldtægt, sexchikane eller digitale krænkelser. Yderligere underviser Lone i temaet seksuelle overgreb og senfølger. I denne forbindelse har hun stor erfaring med at undervise i senfølger efter sekselle overgreb både på offentlige og private institutioner, læreranstalter og psykoterapeutiske uddannelser.

Yderligere driver Lone i samarbejde med Jette Lyager “Klinik for incestterapi”. Sammen har de skrevet bogen, “At bestige bjerge. Gruppeterapi med seksuelt misbrugte mænd”. Klims forlag.

E-mailadresse: lyager@incestterapi.dk

Hjemmeside: www.incestterapi.dk