Marie í Dali

Vi kommer alle ud for kriser i livet. Oplevelser, hvor vi føler os ude af kontrol og handlingslammede. Hvor det kan være rigtig svært at se en vej frem, så vi kan komme videre. Det er netop her, jeg kan støtte og styrke dig. Jeg hjælper dig eksempelvis med at få mere styr på dine svære tanker og følelser. Sammen med mig, kan du lære, at se dig selv på en ny måde; at turde bryde ud af fastlåste opfattelser og mønstre, som ikke længere er gode for dig.

Jeg hedder Marie, og er på mit fjerde år på Psykoterapeutisk institut.
Jeg er 53 år og har bl.a. erfaring med identitetskriser, mindreværd, arbejdspres/stress, præstationsangst, sammenbragte familier, krænkelser, tab og sorg.

En session varer 60 minutter og koster 350,-
Jeg har haft træningsklienter i et halvt år og har løbende supervision hos uddannet psykoterapeut/psykolog, hvilket sikrer kvaliteten af sessionerne.

Min hjemmeside:http://Psykoterapi.me

Marie í Dali
Mob +45 27290010
marieidali@me.com