Gitte Naur

581799_10151660389838952_1780953005_n
Underviser I sexologi på Psykoterapeutisk Institut.

Har en 4 årig uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut, 1 årig masterclass i gestaltterapi og en 2 årig sexologuddannelse – det sidste i erkendelse af, at det er et område, der fylder i de fleste menneskers liv (inkl. mit eget), og jeg savnede at vide mere om det i min terapeutiske praksis.

Udover at arbejde som privatpraktiserende psykoterapeut, er jeg sanger og skuespiller, og den kombination bruger jeg også som underviser i erhvervslivet. Desuden underviser jeg i sang både privat og i grupper – ikke kun med forbedret sang, men også med selvudvikling som formål.

Overordnet er jeg optaget af at udvikle indgangsvinkler til, hvordan vi mennesker kan skabe os det liv, vi inderst inde længes efter, både i vores private og vores professionelle liv.

http://www.gittenaur.dk