fbpx
Menu
Menu

Amalie Nybroe

Amalie er praktiserende psykoterapeut og underviser i Emotions-Fokuseret Terapi (EFT) på Psykoterapeutisk Institut. 
Hun er uddannet psykoterapeut fra EFT-Instituttet i København, og har til daglig praksis i både indre København og Farum.
Derudover har Amalie flere års erfaring inden for det socialpædagogiske felt, særligt i arbejdet med psykisk sårbare unge-voksne og børn, og har bl.a. fungeret som mentor, supervisor og underviser i mange forskellige sammenhænge. 

Amalie har tidligere arbejdet som individuel sang- og stemme-coach, korleder og ledet vocal-workshops med ensembler på forskellige forestillinger på den danske scene. 

Amalie har et stort hjerte for EFT’en, og anser det lige-værdige og empatiske møde som værende fundament-et for et givende terapeutisk arbejde. Hun arbejder ud fra den overbevisning at følelser, positive som smerte-fulde, er vigtige informationskilder der guider os mod, hvad der er vigtigt for os i livet, og hvad vi har behov for i vores tilværelse. 

Amalie er af den dybe overbevisning, at følelser ikke skal undgås – men opleves. Igennem det at mærke, acceptere og udtrykke vores følelser, kan vi lære at blive opmærksomme på dem, regulere og give dem mening. Dette er forudsætningen for al emotionel forandring. 

Amalie er særligt trænet i EFT’ens markør- og stolearbejde, og integrerer EFT’ens markørarbejde i sin undervisning såvel som i arbejdet i sin egen praksis. 

Hun har bl.a. efteruddannelseskurser i:
SKAM – I et neuroaffektivt perspektiv“, “Angst, og Depression med den treenige hjerne“, “Mindfulness i moderne psykoterapi”, v. Marianne Bentzen, “Dissociationsfænomener i et neuroaffektivt perspektiv”, v. Susan Hart, “Den neuroaffektive udviklingspsykologi og de neuroaffektive kompasser”, v. Susan Hart og Marianne Bentzen, “Complicated Grief Therapy”, v. The Columbia Center for Complicated Grief, “Parterapi, Parforholdets krænkende og forløsende aspekter”, v. Jytte Vikkelsøe, “Parterapi”, v. Jette Simon. 

Amalie færdiggør snart sin efteruddannelsen i “Neuroaffektiv Udviklingspsykologi”, v. Marianne Bentzen og Susan Hart. 

Kontakt Amalie på:
 Tlf: 22 61 20 44
Mail: nybroe.terapi@gmail.com
http://www.nybroe-terapi.dk

 

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 19 maj 2022
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.