fbpx

Anja Sparvath

Terapi til reduceret pris.

-Har du gamle mønstre der udfordrer dig?
-Er vrede din handlemåde, og undre du dig hvorfor?
-Har du svært ved at sætte grænser eller blot forstår dem?
-Oplever du vanskeligheder i din hverdag eller i dit liv som forvirrer dig eller begrænser dig i at leve det liv du drømmer om?

Så kan jeg hjælpe dig på vej til at blive klogere på dig selv.

Jeg tilbyder et trygt og nærværende rum, hvor du kan blive mødt i et ikke dømmende miljø. Et rum hvor vi i fællesskab kan dykke ned i emner der forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud. Sammen undersøger vi hvad der optager dig. Jeg vil give dig støtten til at mærke din inderside, følelser og kropslige fornemmelser.

Kort om mig
Jeg er 36år og har en bred vifte af livserfaringer. Jeg har i mange år arbejdet i håndværkerbranchen. Og har i den forbindelse forståelse for hvordan vores liv pludselig kan tage en drejning, og hvor svært det kan være at acceptere ændringen, og etablere sig derefter.
Ligeså har jeg også uddannet mig til sexolog. Nu læser jeg til oplevelsesorienteret psykoterapeut, og er på mit 4 og sidste år

Det praktiske
En terapitime består af 60 min og koster 400kr, som går til supervision, så jeg undervejs kan dygtiggøre mig og blive en endnu bedre terapeut.

Jeg tilbyder terapi på Stevns, eller online, eller på psykoterapeutisk institut i København.
Da jeg bor på Stevns, ved jeg at det kan være svært at komme rundt i ydre byerne, så i den forbindelse kan jeg også tilbyde at komme til dig, med en radius inden for 25km.

Jeg har tavshedspligt.
 
Er det nu du skal tage dig selv i hånden, og lære sig selv endnu bedre at kende, så kontakt mig allerede i dag og lade mig hjælpe dig på vej.
På mail som sendes til : terapi.anjasparvath@gmail.com eller på telefon :25479992
 
Glæder mig til at høre fra dig.
Anja Sparvath.

 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.