fbpx
Menu
Menu

Ditte Marie Madsen

Ditte er eksamineret fra Psykoterapeutisk Institut København. Hun har en kandidat i Psykologi og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Derudover har hun skrevet speciale om mænd og terapi.

Hun er yderligere efteruddannet i EFT Parterapi i Externship med Jette Simon modul 1. 

Hendes tidligere joberfaring indebærer: Projektleder i Psykiatrifonden og Masterinstruktør i Psykisk Førstehjælp. Terapeut i TUBA (Terapi til voksne børn af alkoholikere).

Ditte arbejder nu som psykoterapeut i KKUC, hvor hun arbejder med mennesker, der har senfølger af traumatisk opvækst og et misbrug. Hun underviser i Psykisk Førstehjælp i hele landet og har egen terapeutisk praksis.  Hun er desuden medstifter af klinikfællesskabet Alle Led & Kanter.  

 

 

 

 

 

 

 

Ditte har specialiseret sig i psykisk sygdom, traumer og misbrug i psykoterapi. Hun er derudover en meget passioneret underviser. 

I sin terapeutiske praksis er hun inspireret af EFT, Neuroaffektiv psykoterapi samt det eksistentielle psykoterapeutiske perspektiv.

I sin undervisning har Ditte stort fokus på aftabuisering af psykisk sygdom, og at gøre emnet mere tilgængeligt og interessant.

Hos Psykoterapeutisk Institut underviser Ditte i modulet “Psykiatri og psykoterapi”, der handler om grænsen mellem psykiatrien og psykoterapien. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 20 juli 2022(virtuelt)
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.