fbpx

Ditte Marie Madsen

Ditte er eksamineret fra Psykoterapeutisk Institut København. Hun har en kandidat i Psykologi og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Derudover har hun skrevet speciale om mænd og terapi.

Hun er yderligere efteruddannet i EFT Parterapi i Externship med Jette Simon modul 1. 

Hendes tidligere joberfaring indebærer: Projektleder i Psykiatrifonden og Masterinstruktør i Psykisk Førstehjælp. Terapeut i TUBA (Terapi til voksne børn af alkoholikere).

Ditte arbejder nu som psykoterapeut i KKUC, hvor hun arbejder med mennesker, der har senfølger af traumatisk opvækst og et misbrug. Hun underviser i Psykisk Førstehjælp i hele landet og har egen terapeutisk praksis.  Hun er desuden medstifter af klinikfællesskabet Alle Led & Kanter.  

 

 

 

 

 

 

 

Ditte har specialiseret sig i psykisk sygdom, traumer og misbrug i psykoterapi. Hun er derudover en meget passioneret underviser. 

I sin terapeutiske praksis er hun inspireret af EFT, Neuroaffektiv psykoterapi samt det eksistentielle psykoterapeutiske perspektiv.

I sin undervisning har Ditte stort fokus på aftabuisering af psykisk sygdom, og at gøre emnet mere tilgængeligt og interessant.

Hos Psykoterapeutisk Institut underviser Ditte i modulet “Psykiatri og psykoterapi”, der handler om grænsen mellem psykiatrien og psykoterapien. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.