fbpx
Menu
Menu

Annemarie Clement

Er uddannet afspændingspædagog. Har gennem de sidste 12 år studeret kropsterapi, choktraumer og meditation hos psykolog og traumespecialist, Ulla Rung Weeke.

Annemarie er optaget af det fine ordløse samspil mellem mor og barn i de første leveår og hvordan disse erfaringer sætter sine dybe spor i kroppen, nervesystemet og biokemien. Og af hvordan vi i praksis danner nye spor så vores evne til at være selvregulerende mennesker får de bedste vilkår og vores kroppe bliver i stand til at leve i den balance de er designet til.

Annemarie lægger stor vægt ved  hvordan vi som sociale mennesker får en dyb fornemmelse af samhørighed og hvordan vi lærer at knytte os i betydningsfulde relationer uden det bliver farligt eller vi oplever overvældende følelser af skam. Hendes undervisning er mere baseret på hvordan end hvorfor og består af teori og praktiske øvelser med kroppen i centrum.

Har siden 2003 arbejdet som privatpraktiserende kropsterapeut med individuel, par- og gruppeterapi.

Annemarie har desuden været ansat som stresscoach for ledere i Unilever samt som kropsterapeut hos Klinik for spiseforstyrrelser på Gentofte Hospital.

På uddannelsen underviser Annemarie i udviklingspsykologi og tilknytningsmønstre, skam og skyld samt fungerer som holdlærer på basisuddannelsen.

http://www.annemarieclement.dk/

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 20 maj 2021
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.