fbpx

Ibado Mahad

Mit fokus er at møde dig, lige der, hvor du er, og tilbyde dig en nærværende, tillidsfuld og fordomsfri samtale om alt hvad du bringer.

Genkender du
“Jeg føler mig anderledes”
“Jeg dur ikke til noget”
“Jeg bliver hurtig flov”
“Jeg må ikke tale om det”
“Jeg føler mig fastlåst”
”jeg føler mig ofte forkert i samtaler med andre”
“Jeg kan ikke mærke, hvor mine grænser er”
“Jeg ved ikke hvad jeg vil”

Er det nogle udsagn, du kan nikke genkendende til, så er det måske en psykoterapeut, du skal tale med. Uanset hvad du kommer med, så vil jeg skabe et rum, hvor der er plads til at tale om det, der er svært for dig.

Gennem samtaleterapi kan der åbnes op for nogle ressourcer, som kan forbedre din livskvalitet.  Jeg går ikke op i, om noget er rigtigt eller forkert, jeg er mere nysgerrig på, at undersøge handlemønstre og blive klogere, sammen med dig, på hvilke ressourcer du har, som kan hjælpe dig med at gøre din hverdag og liv nemmere.

Om mig
Jeg hedder Ibado Mahad, og er i gang med mit sidste år på psykoterapeutuddannelsen. Jeg er født og opvokset i Danmark og taler dansk, engelsk og somalisk. Jeg er bl.a uddannet laborant og lærer. Jeg har erfaringer med samtaler omkring svære familiemønstre, skam, traumer og jeg arbejder krops- og oplevelsesorienteret. Min tilgang er, at jeg er empatisk, undersøgende og har respekt for dine grænser. Lige nu har jeg mulighed for at tage imod to træningsklienter.  Til november har jeg igen mulighed for at tage imod en enkelt eksamens-klient. 

Du er velkommen til at kontakte mig til en 10-15 minutters uforpligtende samtale om terapi-forløbet.

Alt terapi er fortroligt og jeg har tavshedspligt. Jeg modtager løbende supervision, og jeg er studiemedlem i Dansk Psykoterapeutforening og følger terapeutforeningens retningslinjer.

Pris400 kr pr session

Sted: Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13,2 th, 1364 København

Kontaktinfo: Horeusoc_by_ibado@proton.me eller tel. 30709234

De bedste hilsner
Ibado

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.