fbpx

Joanna Rasmussen

Hvor går du hen, når du oplever noget, der er svært?

Vi kan alle have perioder i vores liv, hvor livet gør ondt eller vi kan opleve, at vi sidder fast, at vi havner igen og igen i situationer, som vi ikke ønsker mere, eller at vi mangler retning eller mening. 
Her kan det være en stor hjælp, at vi rækker ud efter en at tale med. 

Et trygt arbejdsrum, hvor du kan udvikle dig

Når du kommer i terapi hos mig, er det dig, der er i fokus, det er dig, der bestemmer tempoet, og hvad du har lyst til at åbne op for. Jeg støtter dig i at mærke og forstå dine følelser, tanker og behov. Vi undersøger, hvad der står i vejen for, at du kan leve det liv, du drømmer om og finder frem til dine personlige ressourcer og kvaliteter. 
Min fremgangsmåde er empatisk, undersøgende, rolig, støttende og nærværende med respekt for dine grænser. 

Lidt om mig

Jeg hedder Joanna Ulrieke Rasmussen, er 50 år, og bor i Glostrup sammen med min mand og vores søn. Jeg er født og opvokset i Tyskland, har boet i Danmark i over 20 år, og taler flydende dansk og tysk. 
Oprindeligt er jeg solist- og konservatorieuddannet klassisk violinist og har arbejdet som orkestermusiker i over 25 år. Derudover er jeg violinpædagog i min private violinskole. I min fritid er jeg frivillig rådgiver i Psykiatrifonden. 
Jeg er studiemedlem i Dansk Psykoterapeutforening og føler deres etiske retningslinjer. Jeg er underlagt tavshedspligt. 

Terapi til nedsat pris, så længe jeg er under uddannelse

Jeg er i gang med den sidste del af min 4-årige uddannelse som psykoterapeut og søger i den forbindelse træningsklienter. Som led i uddannelsen tilbyder jeg terapi til nedsat pris, som går til min obligatoriske supervision hos en erfaren terapeut. 

Kemi er vigtig for at skabe et trygt og tillidsfuldt rum

Jeg tilbyder derfor en gratis og uforpligtende telefonsamtale inden opstart af terapiforløb. Både for at svare på spørgsmål, og så vi begge kan få en fornemmelse af, hvordan kemien er mellem os – god terapi er altid et samarbejde. 
Jeg tilbyder terapi på dansk og tysk. 

Pris

400 kr. pr. samtale af 60 min. varighed

Lokaler
  • Birkehøj 5, Baghuset, 2600 Glostrup
  • Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 Kbh K
Jeg glæder mig til at møde dig 🙂 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.