fbpx

Line Bundgård-Poulsen

Line underviser i tab, sorg og adskillelse på Psykoterapeutisk Institut.

Hun er uddannet familie- og psyko-terapeut med speciale i sorg.

Til dagligt rådgiver hun mennesker, der står med trussel om tab, børn og voksne der har mistet, samt fagfolk på skoler, i institutioner og virksomheder, der står med sorg-relaterede problematikker. Line har bl.a. de seneste 15 år brugt sin erfarede og teoretiske viden i sorggrupper hos Kræftens Bekæmpelse, i Børns Vilkårs familiesorggrupper, hos Børnecancerfonden og Foreningen Cancerramte Børn. Som privat praktiserende psykoterapeut, laver hun bl.a. afskedsterapier og indre barn-arbejde. Hun har både børn, unge og voksne i 1:1 terapi og sammen i familieterapi.

Line er meget optaget af, hvad trussel om tab gør ved en familie og netværket omkring den.
Hun er yderligere optaget af alt det, der kan synes så farligt at tale om: Eksempelvis den uhensigtsmæssige beskyttelse af os selv og hinanden, sorgens væsen og veje, hvordan sorgen kan sætte spor i kroppen, benspænd i form af skyld og skam ift. sorgprocesser, det manglende sorgsprog, sorgen som hjemløs kærlighed og ikke mindst hvordan, vi kan lære at leve med vores døde og ikke bare ”komme over dem”.

Line har yderligere skrevet to bøger om Fie og Fabian, som er bøger til børn (og deres familier/netværk/institutioner) om sorgens væsen set ud fra barnets perspektiv.

www.viewoftheheart.dk

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.