fbpx
Menu
Menu

Line Bundgård

Line er uddannet familie- og psyko-terapeut med speciale i sorg.

Hun underviser i tab, sorg og adskillelse på Psykoterapeutisk Institut.

Til dagligt rådgiver hun mennesker, der står med trussel om tab, børn og voksne der har mistet, samt fagfolk på skoler, i institutioner og virksomheder, der står med sorg-relaterede problematikker.

Line er meget optaget af, hvad trussel om tab gør ved en familie og netværket om-kring den.

Hun er yderligere optaget af alt det, der kan synes så farligt at tale om: Eksempelvis den uhensigtsmæssige beskyttelse af os selv og hinanden, sorgens væsen og veje, hvordan sorgen kan sætte spor i kroppen, benspænd i form af skyld og skam ift. sorgprocesser, det manglende sorgsprog, sorgen som hjemløs kærlighed og ikke mindst hvordan, vi kan lære at leve med vores døde og ikke bare ”komme over dem”.

Line har de seneste 10 år brugt sin erfarede og teoretiske viden i sorggrupper hos Kræftens Bekæmpelse og i Børns Vilkårs familiesorggrupper.

Som privat praktiserende sorgrådgiver og terapeut, laver hun afskeds- og tilgiv-elsesterapier. Hun har både børn, unge og voksne i 1:1 terapi og sammen i familieterapi.

Line har yderligere skrevet to bøger om Fie og Fabian, som er bøger til børn (og deres familier/netværk/institutioner) om sorgens væsen set ud fra barnets per-spektiv.

Endvidere er Line underviser og fore-dragsholder på Institut for Eksistens.

http://www.kriseogsorg.dk

 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 4 november 2022
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.