fbpx

Mads Ljungdahl

 

Samtaleterapi for dig,  der ønsker at forstå dig selv bedre og leve mere i overensstemmelse med dine inderste ønsker og behov. 

Jeg tilbyder et trygt fortroligt frirum med plads til alle de tanker, følelser og vanskeligheder, der er – også de komplicerede og de uforståelige. Fordomsfrihed og respekt er nøglebegreber i terapien.

Måske noget står i vejen i dit liv – det kan være stort, småt, klart eller utydeligt. Vi afdækker og belyser det sammen, og undersøger baggrunden for de sansinger, følelser og tanker, der er. Målet er at skabe større klarhed over, hvordan du finder din egen vej i forhold til dem.

Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at svarene på vores udfordringer findes i os selv, og at jeg som terapeut kan hjælpe med at fjerne forhindringer, så de kan komme frem i lyset og bliver mulige at handle på.

Jeg har en baggrund som billedkunstner med mange projekter og udstillinger inden for lyd, billede, musik, film og teater i bagagen. Jeg er meget optaget af frihed, hvad den betyder for os som mennesker og hvordan vi kan finde vej i livet med respekt for al den indbyrdes forskellighed, der findes. 

Jeg er i afslutningen af min uddannelse som psykoterapeut, og arbejder som frivillig rådgiver i CSM (Center for Seksuelt Misbrugte). Jeg modtager løbende supervision – både i forhold til terapi (TTS) og rådgivning. 

Jeg tilbyder et gratis og uforpligtende møde eller telefonsamtale inden opstart af terapiforløb. Både for at svare på spørgsmål, og så vi begge kan få en god fornemmelse af, hvordan kemien er mellem os – god terapi er altid et samarbejde.

Terapien foregår i Wildersgade på Christianshavn – du kan skrive mail, sms eller ringe til mig. 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.