fbpx
Menu
Menu

Mai Aimé Lawets

Terapi er ikke nødvendigvis kun noget for dig, der står midt i en krise eller lider af stress, angst eller depression. Det kan også være en måde at blive klogere på dig selv og dine adfærdsmønstre og få mere retning og autencitet i din tilværelse.

Til juni afslutter jeg en fire-årig, godkendt uddannelse som psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut. Som et led i mit studie søger jeg træningsklienter til kortere eller længere terapiforløb.

At være træningsklient betyder, at du er indforstået med, at jeg stadig er under uddannelse – til gengæld får du terapi til nedsat pris. Jeg modtager løbende supervision.

Mit udgangspunktet for terapien er, at du er eksperten på dit eget liv. Det er dine oplevelser og følelser, der er i centrum. Og det er dig, der bestemmer, hvilke temaer vi skal kigge på. 

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere, helt uforpligtende.

Vi mødes på Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13, 2. t.h. i København – blot fem minutters gang fra Nørreport. Prisen er fastsat af Psykoterapeutisk Institut og er 350 kr. i timen. 

OBS: Er du kvinde og i fertilitetsbehandling vil et gruppeforløb med kvinder i samme situation måske være noget for dig? Jeg starter et nyt hold op ved minimum fire tilmeldinger. Se mere på min facebookside @Fertilitetsgruppen.

Bedste hilsner 

Mai

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 26 marts
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.