fbpx

Marianne Gutte

Marianne er underviser på Psykoterapeutisk Institut. Hun er specialist i klinisk sexologi fra 

Dansk forening for Klinisk sexologi og er uddannet som psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet og fra Aarhus Psykoterapeutisk institut i 2012. Hun har mange års erfaring i det terapeutiske arbejde generelt, men særlig stor erfaring har hun med at arbejde med mennesker, der både har traumeproblematikker og senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.
Udover at undervise på Instituttet, tilbyder Marianne terapi og supervision. 

I sit mange årige arbejde med både klienter og undervisning, har fokus været på at forstå det der ligger til grund for de destruktive handlinger, som de fleste mennesker kender til, og se bagom, og se det som en mestringsstrategi, en måde hvorpå vi som mennesker kan undgå det ubærlige, smertelige, som ofte er forbundet med et tidligt traume. Denne traumeforståelse har rod i den psykodynamiske tænkning, og tager udgangspunkt i en forforståelse af, at vi mennesker, altid vil forsøge at finde et lysere sted hen.
Både i det terapeutiske og i undervisningen, arbejder Marianne med en vekselvirkning imellem det psykoterapeutiske og det sexologiske, og hun er optaget af at seksualiteten er en del af menneskes personlighed, og at seksualiteten har afgørende betydning for vores helse.

Marianne kan kontaktes på mail: gutte@live.dk mobil: 61140633

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.