fbpx

Peter Albert Keldsen

Peter er underviser og holdlærer på Psykoterapeutisk Institut.
Han er uddannet psykoterapeut og medlem af Psykoterapeutforeningen. Peter har en bred vifte af kompetencer og erfaringer som han bringer i spil i hans virke. Han er uddannet mindfulness instruktør, positiv psykologi vejleder og har deltaget i adskillige kurser inden for intuitiv træning og krop.

Gennem årene har Peter specialiseret sig i at arbejde med stress, angst og depression. Heri ligger vigtigheden i den tidlige tilknytningsforståelse og hvorledes den spiller en vigtig rolle i vores følelsesmæssige udvikling og kan have langvarige konsekvenser for vores evne til at håndtere og regulere stress, angst og depression. Som privatpraktiserende terapeut har Peter stor erfaring i arbejdet med sygemeldte borgere med stress, angst og depression. Derudover har han stor indsigt i præstationspsykologi og har erfaring som mentaltræner inden for sportsverdenen.

Peter er en dedikeret og erfaren underviser og terapeut, der kombinerer sin omfattende viden og erfaring inden for psykoterapi, mindfulness, positiv psykologi, mentaltræning og kreativitet for at hjælpe mennesker med at opnå personlig vækst og trivsel. 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.