fbpx
Menu
Menu

Rikke Louise Prag

Terapi i Birkerød – til nedsat pris
Har du fundet herind, fordi du overvejer at søge hjælp til et konkret problem eller til et tilbagevendende negativt mønster?

Du kan måske genkende noget af nedenstående:

  • Konfliktfyldte relationer til dine nærmeste
  • Du er fastlåst i din livssituation og ved ikke, hvordan du skal komme videre
  • Manglende selvtillid og tro på dig selv
  • Du har svært ved at mærke dine behov og sætte grænser
  • Jalousi eller en følelse af svigt
  • Ensomhed, meningsløshed
I terapien lægger jeg først og fremmest vægt på, at du føler dig mødt og accepteret, så du kan bringe det frem, der fylder for dig. At dele bekymringer, tanker og smerte, der måske aldrig har set dagens lys, kræver mod og fortjener at blive mødt med venlighed og respekt.
 
En beslutning om at starte i terapi er at tage dig selv alvorligt. Samtalerne er ikke et kvikfix, men de kan hjælpe dig med at tage betydningsfulde skridt i dit liv. Du kan opleve mere afklaring, at du bedre forstår og rummer følelser, ændring i handlemønstre samt at du får mere ro på krop og tanker. 
 

Et forløb hos mig kan sættes sammen på forskellig vis afhængig af, hvad du ønsker at arbejde med. Fælles for alle forløb er, at vi aftaler, hvad målet med din terapi er, og at vi løbende følger op på, hvordan du oplever virkningen af forløbet. 

Praktisk
Til sommer afslutter jeg uddannelsen til psykoterapeut og i den forbindelse tilbyder jeg terapiforløb til nedsat pris nu og i hele 2022.

Terapien foregår på Løbjerg 29, 3460 Birkerød.
 Prisen er 350 kr. pr. time, som går til obligatorisk supervision. 
Jeg har tavshedpligt og alle samtaler er fortrolige. 
 
Ring eller skriv endelig, hvis du har spørgsmål, det er helt uforpligtende.
 
Om mig
Ud over at være psykoterapeutstuderende har jeg erfaring som bl.a. jobkonsulent og sagsbehandler, hvorfra jeg er vant til at tale med sårbare mennesker og mennesker i krise. Jeg er derudover læreruddannet og har erfaring med at undervise voksne. Jeg bor sammen med min kæreste og har 3 voksne børn. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 
Rikke.
 

Hjemmeside: https://www.facebook.com/rikkelouiseprag 

 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 20 juli 2022(virtuelt)
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.