fbpx
Menu
Menu

Rikke Louise Prag

Tag hånd om dig selv i terapi – til nedsat pris
Når livet gør ondt, kan impulsen være at vende sig bort fra smerten. Det kan der være mange gode grunde til at gøre – dog vender smerten ofte tilbage, på den ene eller anden måde. Som psykoterapeutstuderende er jeg optaget af den lindring, det kan være at se på det smertefulde og tale om det i terapi. Ligesom det er vigtigt at tage hånd om fysiske symptomer, er det vigtigt at tage hånd om indre mentale og følelsesmæssige ubalancer. Det kan opleves forløsende og personligt udviklende. 

I oplevelsesorienteret terapi tager vi sammen udgangspunkt i din oplevelse af livet her og nu. I et fortroligt rum, hvor intet dømmes rigtigt eller forkert, taler vi om det, der er vigtigt eller problematisk for dig. Med nærvær og opmærsomhed hjælper jeg dig med at tage hånd om dine udfordringer. 

Så kæmper du med konfliktfyldte relationer, eller har du det svært med at være dig, kan terapi være hjælpsomt. Det kan også være, at du føler dig depressiv, stresset, modløs, angst eller er ramt af livet og står midt i en krise. Fælles for mange, der starter i terapi, er et ønske om at “få det bedre”. Sammen undersøger vi, hvad dét betyder for dig. 

Praktisk
Terapien foregår i Birkerød (1,5 km fra stationen). Prisen er 350 kr. pr. time, som går til obligatorisk supervision i forbindelse med uddannelsen. Jeg har tavshedspligt og alle samtaler er fortrolige. 
Da tillid er essentielt for god terapi, er du meget velkommen til at ringe for en snak, inden du bestiller tid. 

Om mig
Ud over at være psykoterapeutstuderende har jeg erfaring som bl.a. jobkonsulent, fagcoach og sagsbehandler, hvorfra jeg er vant til at vejlede og rådgive voksne empatisk og respektfuldt. 
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen. 

Rikke Louise Prag

Hjemmeside: https://www.facebook.com/rikkelouiseprag

 

 
 
 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 14 oktober 2021
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.