fbpx

Rikke Lund Mortensen

DU KAN IKKE FLYTTE DIG FRA ET STED, DU IKKE HAR VÆRET.

Det siger næsten sig selv, at man ikke kan flytte sig fra et sted, som man ikke har været. Men i denne her sammenhæng har det noget med følelser at gøre. Hvis du ikke vil have med din vrede at gøre, kan den være meget svær at slippe af med. Eller hvis du ikke har lyst til at mærke hvor krænket du er blevet af en relation du har befundet dig i – så følger oplevelsen med dig videre. Vi er nødt til at gennemleve vores følelser for at slippe af med dem igen.

Det ligger naturligt til mennesket at søge den nemmeste vej ud af udfordringerne. At springe over hvor gærdet er lavest. Det er i mange sammenhænge rigtig smart. Det sparer både arbejde, besvær og energi og så er vi hurtigt videre.

Men når det drejer sig om følelser, stærke oplevelser og andre indre tilstande, så er vi nødt til at besøge dem før vi kan sættes fri. Ellers risikerer vi at det hober sig op i kroppen og efterlader os med følelsesmæssig forladthed og tristhed, som kan medføre både angst og depression. Derfor ville en terapeutisk samtale for mange være gavnligt. Her er det dig og dine tanker, der er i fokus.

Samtaleterapi henvender sig ikke kun til dig, der har det svært. Samtalen kan også hjælpe dig til at forstå, bearbejde og håndtere problemstillinger og udfordringer mere generelt, støtte dig under et karriereskift eller være udgangspunkt for at lære dig selv bedre at kende.

Min opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen via samtale kigger på din livsform, og dét der fylder hos dig. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt. 

Om mig:
Jeg er Cand.Merc. med speciale i Adfærdspsykologi fra Copenhagen Business School og certificeret i personlighedstest og personanalyser. Jeg arbejder oplevelsesorienteret og er netop nu ved at færdiggøre min uddannelse som oplevelsesorienteret Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København.

Reduceret pris: DKK 400,00 / 60 minutter

Kontakt mig for en aftale. 

Sted:
Borgergade 111
1300 København K

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.