fbpx
Menu
Menu

Sarah Hauge

Ønsker du forandringer i dit liv, og er du interesseret i at blive klogere på dig selv, dine følelser, dine grænser og dine handlemønstre? 

Psykoterapi er samtaleterapi, der hjælper og støtter dig i at identificere og udforske de mønstre og den adfærd, der er med til at udfordre eller spænde ben for dig. Terapi kan hjælpe dig til at forstå dig selv bedre og udtrykke dine behov på en kærlig og konstruktiv måde, så du kan få større adgang til dine ressourcer og herigennem styrke din livskvalitet. 

Hvorfor vælge terapi?

Der kan være mange grunde til at begynde i terapi. Måske oplever du, at du er et sted i dit liv, hvor du har brug for at få større klarhed over for, hvad du mærker indeni. Det kan være, at du er trist uden helt at vide hvorfor? Måske føler du dig ensom, usikker, stresset eller fastslået og oplever, at du mangler nye handlemuligheder til at håndtere det, der står i vejen for dig? Det kan også være, at du står i en krise her og nu. 
Udfordringerne kan fx. vise sig i dine relationer, i dit arbejdsliv, i konflikter eller i en følelse af at leve livet halvt. 

Terapi hos mig

Jeg kan tilbyde dig nærværende og omsorgsfuld terapi, hvor der er plads til dig og det, der fylder hos dig. Som terapeut er mit fokus at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor vi nysgerrigt udfolder og arbejder med dét, der optager dig. Jeg fokuserer ikke på, hvad der er rigtigt eller forkert, men jeg er interesseret i sammen med dig at undersøge mønstre, nye perspektiver og afprøve mulige måder at være til stede i livet på, som er i bedre overenstemmelse med dine egne behov, ønsker og værdier. 

Som led i sidste del af min uddannelse på Psykoterapeutisk Institut søger jeg træningsklienter. Jeg er underlagt tavshedspligt. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Pris 350 kr. pr. session, 60 min.

Terapien foregår på Sluseholmen, Kenny Drews Vej, København SV

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

 
Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 1 september
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.