fbpx

Signe Holten

Når du bliver mødt med nysgerrighed og medmenneskelighed og giver dig selv ro til at undersøge og mærke efter, vil du opdage, hvad du har brug for og hvad, der kan føre til din personlige udvikling. Det er dig, der er eksperten på dit liv.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?
En tryg relation mellem dig og mig er afgørende for, at terapien kan føre til udvikling og heling. Et trygt og fortroligt terapeutisk rum er for mig et sted, hvor du oplever, at der er plads til dig og alt det, som fylder hos dig lige nu. Intet her er for stort eller for småt. Det er din proces og den er altid, som den skal være.

  • Fylder kritiske tanker om dig selv for meget – skaber de angst og stress, eller holder de dig fra at få gjort ting i livet, du har lyst til?
  • Er du forælder og synes du, det kan være svært at rumme alt, hvad det kræver, når du bliver udfordret af store følelser hos dig selv og dit barn?
  • Er din krop urolig og anspændt uden at du ved hvorfor?
  • Føler du, at du har svært ved at trække vejret?
  • Har du mistet en, der var tæt på dig og føler du, du har mistet orienteringen?
  • Føler du dig ensom, når du er sammen med andre?
  • Har du det svært i relation til andre mennesker? Føler du, de overskrider dine grænser og at du har svært ved at sige fra?
  • Måske giver du ikke dig selv lov til at begå fejl?
  • Oplever du, at du skal være en særlig udgave af dig selv, før du er lige så værdifuld, som alle andre?

Jeg arbejder oplevelsesorienteret, hvilket betyder, at jeg kan hjælpe dig med at undersøge, hvordan dine følelser, kropslige fornemmelser og tanker udfolder sig lige ’her og nu’ under terapien. Vi oplever dem sammen og sætter ord på dem, så du kan blive mere fortrolig med dem og forstå, hvorfor de udfolder sig, som de gør. Terapien kan give dig indsigter om dine handlemønstre i livet, som muligvis ikke hjælper dig længere eller som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker dig.  

Om mig
Jeg har arbejdet mange år i forlagsbranchen, hvor jeg i tæt samarbejde med forfattere, har lanceret deres bøger i pressen. Forfatternes personlige fortællinger har optaget mig dybt og har altid været omdrejningspunkt for mit samarbejde med dem.
Jeg er gift og har tre børn på 20, 16 og 6 år.

Pris og adresse
Du er meget velkommen til at kontakte mig, for at finde ud af om terapi, er noget for dig. Den første session er gratis.
Specialpris under uddannelse: 400 kr. pr. session af 60 min. Kontant eller MobilePay-betaling.

Sted: Wilhelm Marstrandsgade 28, stuen, 2100 Kbh. Ø
Kontakt: holtensigne1@gmail.com
Mobil: + 45 22655244

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.