fbpx

Tara Devi Mataee

Terapi med hjerterum

Har du et ønske om, at blive klogere på dig selv og dine handlemønstre, og hvor du nærer og hæmmer din livsudfoldelse? Bærer du et ønske om at få hjælp til din videre færden på livets sti?

I terapien er der fokus på nærværet og kontakten til dig. Terapien tager udgangspunkt i det, som er vigtigt for dig at tale om for din væren i verden. 

Sammen går vi på opdagelse i din oplevelse af virkeligheden – på opdagelse i, om der er elementer i dit liv, du ønsker at forandre for at udnytte dine potentialer og leve i samklang med dine værdier.

Hvis det er meningsfuldt, kan der være et fokus på kropsbevidsthed i terapien for at skabe sammenhæng mellem de indre stemninger og ydre kropssansninger. 

Jeg har erfaring med at arbejde med sårbare børn og voksne, samtaleforløb og konflikthåndtering. Ydermere har jeg mange års erfaring med meditation og bevidsthedsarbejde. 

Til sommer er jeg færdiguddannet psykoterapeut og søger som led i uddannelsen træningsklienter. Jeg vil undervejs i forløbet være tilknyttet en supervisor, som medvirker til at kvalitetssikre terapiforløbet. 

Der er fleksibilitet, hvad angår mødetider – dog med udgangspunkt i, at terapien finder sted efter normal arbejdstid, med mindre vores aftale finder sted i en weekend.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Med venlig hilsen

Tara Devi Mataee

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 26 marts
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.