fbpx

Formål med uddannelsen

Formålet med den fireårige almene uddannelse til oplevelsesorienteret psykoterapeut er at give dig den teoretiske forståelse og praktiske erfaring, der skal til for at udøve erhvervet som psykoterapeut.

Kombinationen af teori og praksis finder vi overordentlig væsentlig, idet den personlige udvikling og erfaring for den enkelte terapeut er altafgørende i det efterfølgende terapeutiske arbejde. Formålet er ligeledes, at du som studerende selv skal arbejde med dine temaer og problematikker for i fremtiden at kunne hjælpe og støtte klienter i deres proces.

Det overordnede formål med den 4-årige uddannelse på Psykoterapeutisk Institut er således at uddanne psykoterapeuter, der kan udøve eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi med en høj faglig etik. Desuden er formålet, at den enkelte studerende ligeledes igennem uddannelsen lærer sig selv bedre at kende, for at kunne udføre rollen som terapeut på forsvarligt grundlag. Uddannelsen er at betragte som en almen psykoterapeutuddannelse indenfor eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.