fbpx

Birgitte Karlshøj

Birgitte er underviser i ‘Kroppen i terapi’ og ’emotioner’ på Psykoterapeutisk Institut. Hun er desuden holdlærer på basisuddannelsen, og besidder derfor flere funktioner på uddannelsen. 
Birgitte har stor erfaring med at etablere det autentiske møde og inddrage kroppen i den terapeutiske dialog. 

Birgitte er uddannet psykoterapeut og er optaget af Psykoterapeutforeningen (MPF). Hun er desuden uddannet psykoterapeut, LEP, en somatisk-emotionel-fokuseret psykoterapi, samt Danse- og Bevægelsesterapeut ved Institute for Life Energy therapy, Europa. Desuden har Birgitte en toårig efteruddannelse i Neuroaffektiv psykoterapi v/ Marianne Bentzen og en toårig supervisoruddannelse.

Birgittes
speciale er at bruge kroppen som medspiller – og kroppen som inspiration og ressource for psykisk bevægelse og udvikling i psykoterapi. Hun er inspireret at livets intelligens, og i ikke at stå i vejen for den menneskelige organismes egen evne og stræben mod naturlig vækst. 

Derudover har Birgitte stiftet Instituttet ‘Krop og Ressourcer’, som er en praksis med individuel- og gruppepsykoterapi, supervision samt konsulentvirksomhed med sundhedsfaglige og ergonomiske opgaver. Hun er også medstifter af projektet ‘Kropkultur og Natur’. 
Birgitte har desuden mange års erfaring som underviser på den danske Danse- og Bevægelsesterapeutiske uddannelse, samt supervisor og terapeut for de studerende. 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.