fbpx

Birgitte Karlshøj

Birgitte er underviser i ‘Kroppen i terapi’ og ’emotioner’ på Psykoterapeutisk Institut. Hun er desuden holdlærer på basisuddannelsen, og besidder derfor flere funktioner på uddannelsen. 
Birgitte har stor erfaring med at etablere det autentiske møde og inddrage kroppen i den terapeutiske dialog. 

Birgitte er uddannet psykoterapeut og er optaget af Psykoterapeutforeningen (MPF). Hun er desuden uddannet psykoterapeut, LEP, en somatisk-emotionel-fokuseret psykoterapi, samt Danse- og Bevægelsesterapeut ved Institute for Life Energy therapy, Europa. Desuden har Birgitte en toårig efteruddannelse i Neuroaffektiv psykoterapi v/ Marianne Bentzen og en toårig supervisoruddannelse.

Birgittes
speciale er at bruge kroppen som medspiller – og kroppen som inspiration og ressource for psykisk bevægelse og udvikling i psykoterapi. Hun er inspireret at livets intelligens, og i ikke at stå i vejen for den menneskelige organismes egen evne og stræben mod naturlig vækst. 

Derudover har Birgitte stiftet Instituttet ‘Krop og Ressourcer’, som er en praksis med individuel- og gruppepsykoterapi, supervision samt konsulentvirksomhed med sundhedsfaglige og ergonomiske opgaver. Hun er også medstifter af projektet ‘Kropkultur og Natur’. 
Birgitte har desuden mange års erfaring som underviser på den danske Danse- og Bevægelsesterapeutiske uddannelse, samt supervisor og terapeut for de studerende. 

Man kan læse mere om Birgitte på hendes hjemmeside: https://kropogressourcer.dk

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.