fbpx

Anders Dræby

Anders Dræby har specialiseret sig i integrerende eksistentiel terapi, hvor han kombinerer eksistentiel terapi med dybdepsykologisk terapi for at hjælpe klienter med at opnå helhed, balance og formål i deres liv

Anders er uddannet professionsdoktor i eksistentiel terapi fra Middlesex University og har en certificering i psykoterapi fra Regents University London med fokus på psykodynamiske, integrative og humanistiske tilgange. Ud over sine internationale kvalifikationer har han også danske uddannelser inden for psykologi, sundhedsvidenskab, filosofi og idehistorie.

Anders har lavet empirisk forskning i klienters læring i psykoterapi, og han fungerer som faglig bedømmer på International Journal of Psychotherapy. Desuden har han udgivet adskillige artikler og bøger om psykoterapi og andre emner.

Anders arbejder som selvstændig terapeut og supervisor med egen praksis i København og online. Han har en stor indsigt i eksistentielle, bevidsthedsmæssige og dybdepsykologiske processer, som han bruger til at hjælpe folk med at få selvindsigt og styrke deres evne til at håndtere livets udfordringer.

Du kan læse mere om Anders og hans praksis på hans hjemmesidehttps://livsduelig.com. Hvis du ønsker direkte kontakt, kan du også sende en mail til Anders på anders@livduelig.com

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.