fbpx

Lise Tandberg Hahnemann

Få hjælp til psykoterapi.

I udfordrende livssituationer – ved stress, angst, sorg, dødsfald, skilsmisse, fyring, sygdom eller andet, så rammes vi ofte af magtesløshed, forvirring og tab af retning. 

I sådanne kriser, kan det være afgørende at have én, som kan gå vejen sammen med dig.

Jeg vil være den, der vil ledsage dig på vejen og hjælpe og støtte dig, til at løse dine problemer og guide dig, så du finder indtil dit potentiale og dine ressourcer og din retning i livet igen. Det kan du opnå igennem afklarede samtaler og fornyet bevidsthed om dine værdier, dine grænser og dine dybeste ønsker med livet. 

Hvem er jeg:
Jeg afsluttede min 4 årig uddannelse her på instituttet i maj 2024.

Jeg har arbejdet som frivillig i Joannahuset, som er et krisecenter for børn og unge på Frederiksberg. Her fik jeg meget erfaring med at snakke med de unge, og derfor ved jeg hvor vigtigt det er, at man føler sig hørt og set.

Jeg har masser af erfaring med livets problemer og dilemmaer, dels fra Joannahuset, dels fra mine egne tre børn og mit eget liv, som I perioder har været stressfyldt og udfordrende.

Jeg har boet i udlandet i en del år og har også erfaring med udfordringerne ved at bo I et andet land, og hvor vanskeligt det kan være at tilpasse sig en anden kultur og liv.

Pris for 60 min er kr 800,-
Adresse for terapi er:
KbhTerapeuterne, Holbergsgade 26, 1tv.
Ved Nyhavn!

Hvis du ønsker at kontakte mig, kan du sende en mail på: lisehahnemann@yahoo.com eller ringe på mobil: 41 25 28 29

Lise Tandberg Hahnemann

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.