fbpx

Marianne Voigt

Hjælp til forandring
Tumler du med bekymringer, tristhed eller lavt selvværd? Føler du dig fastlåst eller utilstrækkelig i dit privatliv, på studiet eller på dit arbejde? Eller har du brug for hjælp til at håndtere stress, tab, skilsmisse, angst, sygdom eller anden form for krise? 

Så kan du komme i forløb hos mig til reduceret pris. Psykoterapi kan hjælpe til at genvinde balancen i livet, uanset hvad der fylder hos dig.  

Hvorfor psykoterapi?
Terapi er en investering i dig selv, dit liv, og dit forhold til andre mennesker. I psykoterapi bruger vi samtalen til at opdage og ændre på de dynamikker og mønstre, der påvirker din livskvalitet eller dine relationer. Og vi arbejder med de tanker, følelser og mekanismer, der fører til, at du for eksempel bliver stresset, er trist, føler angst – eller har svært ved at komme videre i livet efter en krise.

Hos mig vil du få et trygt sted, hvor du kan udtrykke og se på alt det, der er svært eller skamfuldt. I terapi er der nemlig ingen tabuer – alt kan siges. Jeg vil møde dig åbent, nysgerrigt og fordomsfrit, og jeg vil være der for dig, når svære følelser kommer op til overfladen. Vi er på rejsen sammen.

Skriv eller ring til mig – så tager vi en uforpligtende snak, hvor vi finder ud af, om terapi er noget for dig.

Lidt om mig
Jeg studerer til psykoterapeut på fjerde år og tager nu klienter ind som led i min uddannelse. I 2024 bliver jeg færdiguddannet certificeret psykoterapeut. 
Jeg er cand.mag. og har hele mit liv arbejdet som rådgiver inden for forandringsprocesser, kommunikation og ledelse. Derudover er jeg uddannet psykiatrivejleder og narrativ samtalepraktiker.

Det praktiske
Pris: Da jeg stadig er under uddannelse, kan jeg tilbyde terapi til 400 kr. for 60 minutter. Betalingen går til obligatorisk supervision (dvs. faglig rådgivning og sparring).
Sted: Borups Allé 129, 2000 Frederiksberg. Mulighed for aften- og weekendkonsultation.

Jeg følger Psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer og har tavshedspligt.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.