fbpx

Marianne Voigt

Hjælp til forandring
Tumler du med bekymringer, tristhed eller lavt selvværd? Føler du dig fastlåst eller utilstrækkelig i dit privatliv, på studiet eller på dit arbejde? Eller har du brug for hjælp til at håndtere stress, sorg/tab, skilsmisse, angst, sygdom eller anden form for krise?

Så kan du komme i forløb hos mig uden ventetid. Psykoterapi kan hjælpe dig med at genvinde balancen i livet, uanset hvad der fylder hos dig.

For dig, der er pårørende
Ud over at tilbyde almen terapi har jeg særlig terapeutisk erfaring med den sorg og magtesløshed, der kan følge med, hvis du er nær pårørende til et menneske med alvorlig psykisk eller fysisk sygdom.

Hvorfor psykoterapi?

Terapi er en investering i dig selv, dit liv, og dit forhold til andre mennesker. I psykoterapi bruger vi samtalen til at opdage og ændre på de mønstre, der påvirker din livskvalitet eller dine relationer. Og vi arbejder med de tanker, følelser og mekanismer, der fører til, at du for eksempel bliver stresset, er trist, føler angst – eller har svært ved at komme videre i livet efter en krise. 

Hos mig vil du få et trygt sted, hvor du kan udtrykke og se på alt det, der er svært eller skamfuldt. I terapi er der nemlig ingen tabuer – alt kan siges. Jeg vil møde dig åbent, nysgerrigt og fordomsfrit, og jeg vil være der for dig, når svære følelser kommer op til overfladen. Vi er på rejsen sammen. 

Skriv eller ring til mig – så tager vi en uforpligtende snak, hvor vi finder ud af, om terapi er noget for dig.

Lidt om mig
Jeg er certificeret eksistentiel psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut. Derudover er jeg uddannet psykiatrivejleder og narrativ samtalepraktiker fra DISPUK.
Ved siden af min psykoterapeutiske praksis arbejder jeg som pårørendekonsulent i en kommune, hvor jeg støtter og rådgiver kriseramte pårørende til mennesker med alvorlig sygdom.
Oprindelig er jeg cand.mag. og har i mange år arbejdet som rådgiver inden for forandringsprocesser, kommunikation og ledelse.   

Det praktiske
Pris: 800 kr. for 60 minutter.
Sted: Borups Allé 129, 2000 Frederiksberg (lige ved Fuglebakken St.).
Mulighed for aften- og weekendkonsultation.

Jeg følger Psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer og har tavshedspligt.

Book en tid
voigtpsykoterapi@gmail.com
Tlf. 25 62 17 73

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.