fbpx

Pia Bøge Jørgensen

Lær dig selv bedre at kende! Bliv klogere på dine behov! Styrk din livskvalitet!   

Terapi kan være med til at skabe klarhed, selvindsigt og personlig udvikling for dig – så du kan blive i stand til at leve dit liv mere modigt og ærligt – og blive mere tro mod dig selv.  

I terapi kan du blive klogere, på de handlemønstre du har. Handlemønstre som har givet mening i din barndom, men som i dag kan forhindre dig i at leve det liv, du gerne vil leve. Dine tanker, følelser og kropslige sansninger kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad der er betydningsfuldt for dig, og dermed fortælle dig om dine behov i dag. At turde lytte til dig selv giver dig mulighed for bedre at finde din vej i livet!

Jeg ønsker at skabe et trygt rum, hvor du oplever nærvær og får ro til at arbejde med det, der optager dig og de dilemmaer der udfordrer dig her og nu. I det rum tilbyder jeg, at vi sammen kan undersøge dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser, så du kan blive klogere på dine behov, og dermed på hvad det er, du har brug for i dit liv i dag. Jeg arbejder således undersøgende og følger dig. Alle terapiforløb er fortrolige og jeg har tavshedspligt.

Jeg hedder Pia og er uddannet psykoterapeut. Jeg er oprindeligt uddannet jurist. Jeg har i mange år arbejdet frivilligt i forskellige organisationer med kvinder, der er og har været udsat for vold, hvorfor jer også har en voldsfaglig uddannelse i min bagage.

En terapitime koster 800 kr. og har en varighed på 60 minutter. Beløbet går bl.a. til betaling af den supervision (faglige sparring) som jeg modtager i løbet af vores terapiforløb, samt til lokaleleje. Jeg følger Psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer.

Terapien finder sted hos Alle Led og Kanter, Nørre Farimagsgade 11, 3. th., København K. Jeg kan ligeledes tilbyde terapi hos NORR, Hejrevej 30, 2400 København NV.

Kontakt mig på mail: pia.boege.joergensen@live.dk eller på telefon 23849353 for at bestille tid, eller for at høre mere om det jeg tilbyder.

De bedste hilsner

Pia

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.