fbpx
Menu
Menu

Sofie Egmont-Petersen

Sofie underviser i eksistentielle grundvilkår og skam og skyld på Psykoterapeutisk Institut, hvor hun er en af vores nyere undervisere på uddannelsen. 

Sofie arbejder til daglig som faglig leder i KKUC. Hun har mange års erfaring i det terapeutiske arbejde med mennesker, og hun har et særligt fokus på at arbejde med mennesker, der har både traumeproblematikker og et skadeligt forbrug af rusmidler.

I terapien er der således altid vægt på individuelt tilrettelagte terapiforløb med mennesker, da individets udfordringer ofte er komplekse og derfor aldrig ens. Sofie holder af at møde mennesker i livets udfordringer gennem et eksistentielt blik, da hun oplever, det giver en ro og samhørighed. I dette arbejder knytter hun også metoder såsom, “positiv reformulering” af destruktiv adfærd, idet denne metode har en særlig skamreducerende effekt. 

 

I sit Masterprojekt har hun valgt at fokusere på forskningen omkring menneskers trivsel. Det supplerer fint den traditionelle viden omkring det menneskelige sinds udfordringer, som vi allerede ved meget om. Vi ved til gengæld langt mindre om, hvad der skal til for, at sindet trives. I den forbindelse arbejder Sofie i en vidensgruppe på Århus Universitet, som dykker ned i forskningen omkring trivsel. Her med særligt fokus på teorien omkring betydningen af “Selvbestemmelse og trivsel”, er Sofie særligt optaget af. 

Link til KKUC: www.kkuc.dk

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 20 maj 2021
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.