fbpx
Menu
Menu

Sofie Egmont

Sofie er faglig leder på Psykoterapeutisk Institut. Hun har en Mastergrad i positiv psykologi fra Aarhus Universitet og er uddannet som psykoterapeut fra PI i 2002. Hun har mange års erfaring i det terapeutiske arbejde generelt, men særlig stor erfaring har hun med at arbejde med mennesker, der både har traumeproblematikker og et skadeligt forbrug af rusmidler. 

Udover at undervise på Instituttet, tilbyder Sofie både træningsgrupper, terapi og supervision, og er derfor en del af mange af uddannelsens aspekter. 

 

I sit Masterprojekt har hun valgt at fokusere på forskningen omkring menneskers trivsel. Det supplerer fint den traditionelle viden omkring det menneskelige sinds udfordringer, som vi allerede ved meget om. Vi ved til gengæld langt mindre om, hvad der skal til for, at sindet trives. I den forbindelse arbejder Sofie i en vidensgruppe på Aarhus Universitet, som dykker ned i forskningen omkring trivsel. Her med særligt fokus på teorien omkring betydningen af “Selvbestemmelse, Kompetencer og Samhørighed”.

 

Hun er også uddannet instruktør i Psykisk Førstehjælp fra Psykiatrifonden og underviser løbende i det. 

 Sofie kan kontaktes på mail: s_egmont@hotmail.com mobil: 40 97 80 70

  

 

 

 

 

 

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 4 november 2022
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.