fbpx

Læs Sofies Master i Positiv Psykologi her:

Sofie Egmont

Sofie er faglig leder på Psykoterapeutisk Institut.
Sofie underviser primært i emnet ‘Afhængighed’. Udover at undervise på Instituttet, tilbyder Sofie både træningsgrupper, terapi og supervision, og er derfor en del af mange af uddannelsens aspekter.  

Hun har en Mastergrad i positiv psykologi fra Aarhus Universitet og er uddannet som psykoterapeut fra PI i 2002. Hun har mange års erfaring i det terapeutiske arbejde generelt, men særlig stor erfaring har hun med at arbejde med mennesker, der både har traumeproblematikker og et skadeligt forbrug af rusmidler. Hun er også uddannet instruktør i Psykisk Førstehjælp fra Psykiatrifonden og underviser løbende i det.

I sit
Masterprojekt har hun valgt at fokusere på forskningen omkring menneskers trivsel. Det supplerer fint den traditionelle viden omkring det menneskelige sinds udfordringer, som vi allerede ved meget om. Vi ved til gengæld langt mindre om, hvad der skal til for, at sindet trives. I den forbindelse arbejder Sofie i en vidensgruppe på Aarhus Universitet, som dykker ned i forskningen omkring trivsel. Her med særligt fokus på teorien omkring betydningen af “Selvbestemmelse, Kompetencer og Samhørighed”.

Sofie kan kontaktes på mail: s_egmont@hotmail.com mobil: 40 97 80 70
Du kan også finde Sofie på hendes hjemmeside: https://sofieegmont.dk 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.