fbpx

Helene Holst Echwald

Hvordan er det at være dig?
Befinder du dig et sted i dit liv hvor du har brug for noget, uden helt at kunne definere hvad det er? Kender du det at være urolig, ked af det, eller måske har du vanskeligt ved at mærke efter? Måske er du bedre til at hjælpe andre, end til at passe på dig selv og bede om hjælp til det, du har brug for? Eller har du et ønske om at udvikle dig og folde dig mere ud som den du er?

Der kan være mange grunde til at gå i terapi.
Vi bevæger os alle gennem livet med op og nedture, vi møder glæder og sorger der kan passere forbi eller blive hængende for længe og overvælder os.
Oplever du noget er blevet hængende for længe, der ikke passer til dig og gør det svært for dig at leve dit liv som du ønsker det, så kan det være en god ide at tale med nogen om det.

Jeg tilbyder en psykoterapeutisk samtale i et venligt, trygt og fortroligt rum, hvor vi sammen undersøger det, der fylder i dit liv lige nu og her. En samtale, der med ro og nærvær, kan være med til at støtte dig, give dig større indsigt i dig selv og hjælpe dig på din egen personlige rejse.
Hvis du er blevet nysgerrig på om den psykoterapeutiske samtale, jeg kan tilbyde, er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Lidt om mig:
Jeg har uddannelse og erfaring inden for kreative og relationelle fagområder. For mig er det en styrke at have erfaring fra flere fag, det har givet mig en forståelse for at ”det helt rigtige for mig” kan være mange forskellige ting, på forskellige tidspunkter i mit liv. Jeg har ved siden af mit arbejde, været frivillig på børnetelefonen i mange år og frivillig på Danner stiftelsen.

I øjeblikket er jeg i gang med sidste forløb af min uddannelse til psykoterapeut, sideløbende med arbejdet i min egen virksomhed.

Det praktiske:
I forbindelse med sidste del af min uddannelse, søger jeg træningsklienter og derfor kan jeg tilbyde terapi til reduceret pris. Terapien foregår på Psykoterapeutisk Institut i København K.

En samtale à 60 minutter koster 400 kr. Betalingen går til den supervision, jeg modtager af en faglærer fra psykoterapeutisk institut, i forbindelse med de samtaler jeg har med træningsklienter.

Du kan betale kontant eller med mobile pay.

Jeg er medlem af psykoterapeutisk forening, følger deres etiske regler og har tavshedspligt.

Du kan kontakte mig på mail: hej.terapi@gmail.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Venligst Helene

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.