fbpx

Cecilia Lundholm

Ejer og leder af Psykoterapeutisk Institut.
Underviser på Psykoterapeutisk Institut på Basisuddannelsen i udvikling og personlighedsdannelse samt fungerer som holdlærer. Yderligere underviser Cecilia i spiseforstyrelser og de neuroaffektive kompasser.

Uddannet psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i København. Har siden 2001 arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut med individuel, par- og gruppeterapi med speciale i spiseforstyrrelser og overspisning. Medlem af Psykoterapeutforeningen og autoriseret psykoterapeut i Sverige. Læs hvad det kræver at blive autoriseret psykoterapeut i sverige:
https://akademssr.se/yrkesfragor/leg-psykoterapeut/utbildning-leg-psykoterapeuter

Uddannelse i systemisk familieterapi fra Sköndals Instituttet, Stockholm; Bachelor of Science in Social Work fra Högskolan i Örebro i 1989.

Interesseområder og specialer: Efteruddannelser i Emotionsfokuseret terapi ved Leslie Greenberg, Neuroaffektiv udviklings- og tilknytningsteori/terapi ved Ulla Rung Weeke. Kropsterapi,  Neuroaffektiv udviklings-og tilknytningspsykologi – nærmeste udviklingszone, ved Marianne Bentzen og Susan Hart. Kurser og træning i kropslig fokusering med fokus på traumer og kurser med et særligt fokus på spiseforstyrrelser og selvskade.


Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.