fbpx

Cecilia Lundholm

Ejer og faglig leder af Psykoterapeutisk Institut. Uddannet psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i København. Har siden 2001 arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut med individuel, par- og gruppeterapi med speciale i spiseforstyrrelser og overspisning. Medlem af Psykoterapeutforeningen og autoriseret psykoterapeut i Sverige. Se: www.socialstyrelsen.se/ansokaomlegitimationochintyg

Uddannelse i systemisk familieterapi fra Sköndals Instituttet, Stockholm; Bachelor of Science in Social Work fra Högskolan i Örebro i 1989.

 

 

Efteruddannelser i Emotionsfokuseret terapi ved Leslie Greenberg, Neuroaffektiv udviklings- og tilknytningsteori/terapi ved Ulla Rung Weeke. Kropsterapi,  Neuroaffektiv udviklings-og tilknytningspsykologi – nærmeste udviklingszone, ved Marianne Bentzen og Susan Hart. Kurser og træning i kropslig fokusering med fokus på traumer og kurser med et særligt fokus på spiseforstyrrelser og selvskade.

Underviser på Psykoterapeutisk Institut på Basisuddannelsen i udvikling og personlighedsdannelse samt fungerer som holdlærer.

http://www.spiseforstyrrelsen.dk

 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.