fbpx

Cecilia Lundholm

Ejer og faglig leder af Psykoterapeutisk Institut. Uddannet psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i København. Har siden 2001 arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut med individuel, par- og gruppeterapi med speciale i spiseforstyrrelser og overspisning. Medlem af Psykoterapeutforeningen og autoriseret psykoterapeut i Sverige. Se: www.socialstyrelsen.se/ansokaomlegitimationochintyg

Uddannelse i systemisk familieterapi fra Sköndals Instituttet, Stockholm; Bachelor of Science in Social Work fra Högskolan i Örebro i 1989.

Efteruddannelser i Emotionsfokuseret terapi ved Leslie Greenberg, Neuroaffektiv udviklings- og tilknytningsteori/terapi ved Ulla Rung Weeke. Kropsterapi,  Neuroaffektiv udviklings-og tilknytningspsykologi – nærmeste udviklingszone, ved Marianne Bentzen og Susan Hart. Kurser og træning i kropslig fokusering med fokus på traumer og kurser med et særligt fokus på spiseforstyrrelser og selvskade.

Underviser på Psykoterapeutisk Institut på Basisuddannelsen i udvikling og personlighedsdannelse samt fungerer som holdlærer.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.