fbpx

Michael Gad

Michael underviser på Psykoterapeutisk Institut i “de neuroaffektive kompasser” på overbygningen og “gruppedannelse og gruppedynamikker” på basisuddan-nelsen. Han er privatpraktiserende kropsorienteret psykoterapeut siden 1995 med individuel, par- og gruppeterapi efter en årrække som underviser og daghøjskoleleder samt leder for EU-socialfondsprojekter for udsatte unge.

Michael har syv års uddannelse til psykoterapeut og supervisor hos Bodynamic International (psykomotorisk, karakteriologisk udviklingspsykologi) samt kurser i chok/traumearbejde. Derudover har han tre års traumespecialistuddannelse hos SE/Peter Levine – SE-traumebearbejd-ningsmetode.

Michael har i 15 år været supervisor for personale og ledere fra daginstitutions-området og i psykiatrien med speciale i børn og unges psykomotoriske udvikling og relationsudvikling. Han er derudover konsulent i det private og i det offentlige ift. ledelses- og organisationsudvikling med særligt fokus på gruppeprocesser, teamudvikling og et nærende gruppeliv.


Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.