fbpx

Michael Gad

Michael underviser på Psykoterapeutisk Institut i “de neuroaffektive kompasser” på overbygningen og “gruppedannelse og gruppedynamikker” på basisuddan-nelsen. Han er privatpraktiserende kropsorienteret psykoterapeut siden 1995 med individuel, par- og gruppeterapi efter en årrække som underviser og daghøjskoleleder samt leder for EU-socialfondsprojekter for udsatte unge.

Michael har i 15 år været supervisor for personale og ledere fra daginstitutions-området og i psykiatrien med speciale i børn og unges psykomotoriske udvikling og relationsudvikling. Han er derudover konsulent i det private og i det offentlige ift. ledelses- og organisationsudvikling med særligt fokus på gruppeprocesser, teamudvikling og et nærende gruppeliv.

Michael har syv års uddannelse til psyko-terapeut og supervisor hos Bodynamic International (psykomotorisk, karakterio-logisk udviklingspsykologi) samt kurser i chok/traumearbejde. Derudover har han tre års traumespecialistuddannelse hos SE/Peter Levine – SE-traumebearbejd-ningsmetode.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.