fbpx

Mette Storgaard

På vej til forandring

Er du et sted i dit liv lige nu, hvor du oplever, at du bliver holdt fast i nogle uhensigtsmæssige mønstre, at dine relationer til andre mennesker er problemfyldte, at du ikke har overskud til noget, du føler dig måske ensom og alene med dine tanker…
eller noget helt andet, der holder dig tilbage fra at leve det liv, du kunne tænke dig?

Det kan du ændre på!

I terapi kan du sammen med mig få lys på, hvad der står i vejen for, at du kan leve dit liv, som du ønsker eller opdage, hvad du ønsker af livet.
Du kan komme tættere på, hvem du er, og hvem du ikke er.
Sammen skaber vi et trygt og autentisk rum, hvor vi arbejder med det, du har brug for at arbejde med.

Jeg hedder Mette, og i min opvækst har jeg selv haft erfaring med alkoholmisbrug, og hvad der følger med i kølvandet på det.
Igennem mit arbejde som socialpædagog og lærer, har jeg bl.a. erfaring med angst, OCD, kronisk sygdom, skolefravær, lavt selvværd, mistrivsel og spiseforstyrrelser.
Jeg er uddannet BeCool – vejleder, som er et angsthåndteringsprogram for børn og unge og er på mit 3. år på psykoterapeutuddannelsen.

Psykoterapi er samtale, hvor vi tager udgangspunkt i det, du kommer med her og nu. Du er eksperten, og jeg tager dig i hånden og følger dig gennem din proces på en fordomsfri, autentisk og accepterende måde.
Når du er klar til at tage skridtet mod forandring, så kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvor vi undersøger, om et forløb hos mig kunne være noget for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Alt det praktiske
En session koster 400,- og varer 60 min.
Terapien foregår på Nørre Farimagsgade 13, 2. th. Kbh. K
Ring eller skriv på: 25396230 eller skriv på: ms.oplev.psyk@gmail.com

Du er også velkommen til at besøge mig på instagram: oplevelsesorienteret_psyk

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.