fbpx

Anne Bloch

Terapi til halv pris

Dit rum til at finde vej i livet
Måske føler du dig forkert, skamfuld eller er plaget af uro, tristhed, sorg, angst eller vrede?

Terapi kan skabe forandring og gøre dig klogere på kropslige reaktioner som fx stress, skam eller bare mønstre, der stopper din energi og livslyst. I terapien skaber jeg en ramme for en fælles undersøgelse af, hvad der kan være meningen bag disse mønstre? Og hvordan de føles og mærkes i kroppen? Det kan være overlevelsesstrategier, der nu er med til at forhindre dig i at bruge dine ressourcer eller at udfolde det liv, du ønsker.

Mit fokus er at skabe et roligt, trygt, og empatisk rum med god tid til at dykke ned i det, der optager og udfordrer dig. Et rum hvor du frit kan udtrykke dig, uden tanke på, hvad der rigtigt og forkert. Derfor vil jeg møde dig fordomsfrit. Og håbe på din tillid. At den opstår, er fantastisk, men mit ansvar. Jeg ser vores kropslige sansninger og følelser, positive så vel som smertefulde, som værdifulde informationskilder, der vidner om, hvad der betydningsfuldt for os, og hvad vi har behov for i vores liv.

Jeg hedder Anne, og er under uddannelse til psykoterapeut og tager, som tredjeårsstuderende, klienter. Til daglig arbejder jeg i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Her vejleder jeg forældre til børn og unge med diagnoser eller livskriser og giver sparring til lærere/pædagoger i forhold til børn/unge med vrede, angst, eller sorg.

Praktisk info: En session koster 400 kr. for 60 minutter.
Betalingen går til den supervision (faglige sparring), jeg modtager efter terapiforløbet. Jeg har tavshedspligt og følger psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer.

Terapien foregår i København K på Psykoterapeutisk Institut eller i hjemlige lokaler i Kbh. SV.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf.: 41 18 81 03 for at høre om det, jeg tilbyder, er noget for dig. 
Jeg vil se frem til dit opkald.

De bedste hilsener
Anne

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.