fbpx

Anne Bloch

Dit rum til at finde vej i livet
Har du svært ved at finde din plads i livet f.eks. på jobbet eller i parforholdet? Føler du dig forkert, skamfuld eller plaget af uro, tristhed, sorg, angst eller vrede? Eller er der noget, der bremser eller blokere for at du kan udfolde dig?

Terapi kan skabe forandring og gøre dig klogere på kropslige reaktioner som fx stress, uro, passivitet eller mønstre, der stopper din energi og livslyst. Mange af vores fortrængte følelser kommer til udtryk gennem stemmen og kropsholdningen. Disse kropslige sansninger og følelser, positive så vel som smertefulde, fortæller, hvad der betydningsfuldt for dig og hvad du kan have behov for i dit liv.

I terapien skaber jeg en ramme for en fælles nysgerrig undersøgelse af, hvad der kan være meningen bag f.eks. svære følelser eller uhensigtsmæssige mønstre? Det kan være overlevelsesstrategier, der har hørt til i fortiden, og som nu er med til forhindre dig i at bruge dine ressourcer eller at udfolde det liv du ønsker.

Mit fokus er at skabe et tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor der er god tid til at dykke ned i det, der optager og udfordrer dig. Det er dit rum, hvor du frit kan udtrykke dig, uden at tænke på, hvad der rigtigt og forkert. Samtidig er det mit ansvar, at du føler dig tryg og i dit eget tempo åbner op for, hvad du vil dele med mig.

Jeg hedder Anne, og er uddannet psykoterapeut og er rundet af mit job i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, hvor jeg superviserer lærere og pædagoger og giver sparring i forhold til manglende selvværd, vrede, angst, eller sorg.

Praktisk info: En session koster 800 kr. for 60 minutter.
Jeg har tavshedspligt og følger psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer.

Terapien foregår på Schubertsvej 3, 2450 Kbh. SV.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf.: 41 18 81 03 for at høre om det, jeg tilbyder, er noget for dig.
Jeg vil se frem til dit opkald.

De bedste hilsener
Anne

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.