fbpx

Mie Sidenius Brøner (censor)

Mie er privatpraktiserende psykoterapeut og censor på skriftlige opgaver på uddannelsen.
Oprindeligt er Mie uddannet socialrådgiver og er uddannet Cand. Soc. Mie har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker. Er uddannet fra Psykoterapeutisk Institut i 2008 og MPF´er, og har derudover en del længerevarende efteruddannelser, herunder eksistentiel terapi, emotionsfokuseret parterapi og traumeterapi.
I det terapeutiske rum ser Mie relationen som det bærende element i terapien. At blive set på med et kærligt nænsomt blik, mødt, rummet og lyttet til skaber tryghed, tillid og mod til at være med det der er. Mie arbejder både med det sanselige, følte og tænkte og nogle terapier afsluttes på briks med blid nænsom berøring, som medvirker til en særlig ro og integration. Mie er optaget af trivsel og hele mennesket. I sit kandidatspeciale skrev hun om, hvad arbejdsrelateret stress kan betyde for menneskets selvfølelse- og forståelse.
I arbejdslivet har Mie mange års erfaring indenfor misbrugsområdet. Derudover har hun været medflyttende ægtefælle i to lande og på egen krop og sind erfaret, hvad det betyder at være fremmed og skabe sit liv på ny. Og ikke mindst, hvad det kræver at bosætte sig hjemme i Danmark igen. Dette har givet Mie et særligt indblik i identitet og tilknytningsproblematikker.
Du kan læse mere om Mie på www.coeur.dk

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.