fbpx

Freja Høj Gitz-Johansen

Livet kan ramme os hårdt. Vi kan opleve svigt fra vores kæreste, ægtefælle, forældre, venner eller børn. Vi kan selv svigte vores kæreste. Eller vi kan have svært ved at finde vej, vores relationer forsvinder for os, og vores strategier fungerer ikke længere. Vi kan alle miste orienteringen i livet. Og der kan ske uventede hændelser, som vi har brug for hjælp til at arbejde os igennem.

Der kan være mange årsager til, at du ikke trives og har brug for at snakke med en professionel, hvor du er i centrum. Det behøver nemlig ikke være sådan.

Jeg hedder Freja Høj Gitz-Johansen og er psykoterapeutstuderende på 4. år. Jeg har et halvt år tilbage, inden jeg kan kalde mig psykoterapeut, og jeg har i mange år arbejdet frivilligt med mennesker i bl.a. krise eller fortvivlelse over konsekvenserne af svigt, utryghed og ensomhed.

Kan du genkende det? Så ræk ud og lad os sammen skabe den forandring, som du har brug for.

Gennem vores samtaler vil jeg have fokus på det, der er vigtigt for dig. Jeg vil hjælpe dig med at bryde de gamle overlevelsesstrategier og forsvarsstrategier, som kan stå i vejen for det liv, du ønsker dig. Jeg er optaget af, at du kan udvikle sunde og gode relationer til sig selv og andre.

Kontakt mig på frejagitzjohansen@gmail.com eller 20339838.

Adresse:
Samtalerne foregår på Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13, 2.th., København K

Tidspunkt:
Samtalerne foregår på hverdage efter kl. 17 eller i weekenden.

Pris:
400 kr. pr. session af 60 min i overensstemmelse med retningslinjerne fra Psykoterapeutforeningen. Beløbet går til supervision.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.