fbpx

Anja Beknow

Der kan være mange årsager til at opsøge terapi. Det kan være, at du ønsker forandring i dit liv, eller at forandring er kommet uventet, og er svær at håndtere alene.

Måske har du svært ved at mærke, hvad du selv vil, sætte grænser eller give udtryk for din mening. Det kan være, at du føler dig usikker, forkert og kritiserer dig selv. Måske er du forvirret og mangler en retning i livet, er bekymret, ensom, trist, stresset eller bare ikke glad. Måske mærker du ubehag og uro i kroppen uden at vide hvorfor.

Terapi er en samtale mellem dig og mig, hvor vi taler om dig. Sammen undersøger vi, hvad der fylder i dig her og nu, og ser på de handlemønstre og dynamikker, som udfordrer din relation til dig selv, andre og din væren i verden. Som terapeut vil jeg møde dig med nærvær og empati i en tryg ramme, hvor du kan tale frit. Jeg vil lytte og støtte dig i processen, og undervejs hjælpe dig med at blive opmærksom på dine følelser, sansninger og tanker, sådan at du kan lære dig selv og dine behov bedre at kende. Målet er, at du mærker friheden til at være dig, bliver mere bevidst om, hvordan du kan handle i forskellige situationer, og opnår en bedre balance indeni.

Jeg hedder Anja og er under uddannelse til psykoterapeut på sidste år. Jeg har arbejdet som socialrådgiver de seneste 25 år, og har lang erfaring med svære samtaler med børn, unge og voksne, der på forskellige måder, har været ramt af livet. Til daglig arbejder jeg med undersøgelse og behandling i familier, hvor børn har været udsat for overgreb.

Praktisk: En session varer en time og koster 400 kr. Betalingen går til supervision. Første session er gratis. Jeg har tavshedspligt og følger de etiske retningslinjer fra Dansk Psykoterapiforening. Terapien foregår enten i lokaler på Psykoterapeutisk Institut i København K eller i hjemlige omgivelser i Gadevang i Hillerød.

Ring på tlf. nr. 22428182 eller skriv en mail på anjamerle@yahoo.dk, så kan vi sammen aftale en tid. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.