fbpx

Henrik Tranberg

Henrik har arbejdet med personlig udvikling siden 1988. Han er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet. 
Det er især det terapeutiske arbejde, Henrik brænder for, hvorfor han også har gennemført den 4-årige psykoterapeut-uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut. I den eksistentielle-fænomenologiske tilgang oplever han, at der er en åbenhed over det faktum, at terapeuten ikke er “ekspert”, og at klienten ikke er en passiv modtager af, “redskaber” og, “værktøjer” til at håndtere sine “problemer”. Terapien er derimod en fælles rejse med klientens “livsverden” som undersøgelsesobjekt.

Henrik har en stor interesse for den neuroaffektive tilgang til den fænomenologiske undersøgelse af den terapeutiske relation, og har i den forbindelse taget en efteruddannelse hos Laurence Heller, Ph.D. Han er desuden blevet superviseret og undervist i Peter Levines Somatic Experiencing (SE) metode af cand. pæd. psych. Tove Mejdahl gennem flere år. 

Henrik praktiserer meditation på daglig basis, og har længe ment, at nøglen til forandring ikke ligger i redskaber eller i den kognitiv-mentale forståelse af vores livssituation, men i nærværet i forhold til den praktisk-levede erfaring af det umiddelbare liv. 

Kombinationen af den store teoretiske viden, den praktiske uddannelse i psykoterapi og hans årelange træning i nærvær, har givet ham en solid ballast til den svære opgave, som psykoterapi er.

http://www.henriktranberg.dk

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.