fbpx

Anitta Ellise Toft Jensen

Terapi er en unik chance for at lære dig selv at kende på nye måder.

Måske læser du med her, fordi du er nysgerrig på, hvad et terapiforløb kan gøre for dig. Måske har du allerede besluttet dig og leder blot efter det bedste match. Måske er det noget helt tredje, der gør, at vi mødes her nu. 

Jeg er folkeskolelærer, frivillig rådgiver i Psykiatrifonden og har en uddannelse i Stress Release.

Igennem egen terapi har jeg erfaret, hvordan den nærværende og autentiske samtale, kan åbne en port til ens indre, og dermed skabe indsigter og løsne op for ting, der ikke længere er gavnlinge. Det kan være, du oplever negative handlingsmønstre, lader dig skælde ud af en indre kritiker, har søvnproblemer, hjertebanken, tankemylder eller trang til selvisolation. Alt er velkomment!

Din situation er måske udsprunget af en større livskrise, et traume, angst eller måske du tumler med eksistentielle spørgsmål omkring meningen med livet. Måske du bare ikke rigtig føler dig hjemme i dig selv, måske uden helt at vide hvorfor. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

I den terapeutiske samtale tilbyder jeg et fortroligt, nærværende rum, hvor du vil blive mødt med empati og forståelse. Sammen vil vi gå på opdagelse i, hvad det er, der rører sig hos dig, så du kan lære dig selv at kende på nye måder. 

Det skal være trygt at gå i terapi. Derfor følger jeg Psykoterapeutforeningens etiske retningslinjer og har tavshedspligt.

Pris: 770,- kr. pr. session af 60 min. Gratis forsamtale. 
Klippekort: 5 x 60 min.  2.250,- kr. Klippekort gælder i et ½ år.
Studerende, ledige og pensionister 450,- kr. pr. session af 60 min.
 
Sted:   Kbh Terapeuterne
      Østerbro: Blegdamsvej 112A – 50 meter fra Trianglen Metro St. eller
      Valby: Valby Tingsted 7 – 100 meter fra Valby St.


Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.