fbpx

Anne Holten Nielsen

Føles livet tomt og meningsløst? Er det svært at tale med familien og vennerne om det? Så er samtaleterapi måske noget for dig. 

Når du kommer og taler med mig, er det dig, der er i centrum. Det handler om det, der fylder i dit liv. Du behøver ikke være i en livskrise med fx angst, depression eller stress for at gå i terapi, men der er plads til, hvad du kommer med. Jeg har desuden erfaring med spiseforstyrrelser og selvværdproblematikker.

Til sommer  afslutter jeg min 4-årige uddannelse som autoriseret psykoterapeut, og jeg modtager løbende supervision af uddannede psykoterapeuter/psykologer for at sikre kvaliteten af træningsterapien. Hvis du har mod på det, søger jeg også en eksamensklient, der er indforstået med, at jeg optager vores sessioner på video. Optagelserne skal jeg bruge i forbindelse med min mundtlige eksamen.  Jeg skal kun benytte 10 min. af de samlede optagelser, og alt materiale bliver slettet efterfølgende.

Vi mødes her hos Psykoterapeutisk Institut på Nørre Farimagsgade – tæt på Nørreport station. Prisen er 350 kr. pr. time (fastsat af Psykoterapeutisk Institut). 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere – helt uforpligtende.

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.