fbpx

Charlotte Elmquist

En fortrolig rejse

 Psykoterapi er ikke et quick fix. Desværre. Det er hårdt arbejde. Vejen til forståelse og forandring kan være en lang, snørklet tur ad stier, du ikke har betrådt i mange år – om overhovedet nogensinde – men du går den ikke alene. Vi følges ad. 

Min opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen – gennem samtale – kigger på, hvad der fylder her og nu i dit liv. Undervejs vil jeg støtte dig i at mærke og forstå dine følelser, tanker og behov. 

Jeg arbejder med eksistentiel og oplevelsesorienteret, neuroaffektiv terapi og emotionsfokuseret terapi. Jeg bruger metoderne i kombination, som de passer ind i terapien og kan hjælpe dig i den udvikling, du gennemgår. 

Jeg hedder Charlotte Elmquist, er 46 år gammel og bor i Liseleje med min kæreste og vores fælles søn på 13 år. 

Jeg er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet i 2004 og har en stor del af mit arbejdsliv beskæftiget mig med at motivere og vejlede mennesker – fx. til jobsøgning, uddannelsesstart og opstart af egen virksomhed. 

I 2018 påbegyndte jeg den fireårige certificerede uddannelse som psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i København. Jeg forventer at være færdiguddannet sommeren 2022. 

Læs mere på http://www.nogetpaahjerte.dk

Kærlig hilsen Charlotte Elmquist 

 

 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.