fbpx
Menu
Menu

Charlotte Jönsson

Eksamineret Psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut. Tidligere billedkunstner og yogalærer.

Efteruddannelser: DARE, tilknytningsuddannelse v. Diane Poole Heller, SE Practitioner ® (3-årig chok/ traumeuddannelse) fra Somatic Experiencing Instituttet i Stockholm. Biologisk Traumaterapeutisk overbygning v. Ulla Rung Weeke /Skolen for Psykosomatik Developmental Somatic Psychoterapi Training v. Ruella Frank i New York.

Undervisnings-og gruppeterapeutisk erfaring: Underviser på Københavns Gestalt Instituts Practitioner grunduddannelse, Gruppeleder i TUBA (Terapi og rådgivning af unge som er børn af alkoholmisbrugere), Gruppeleder i Kræftens Bekæmpelse.

Charlotte har specialiseret sig i psykoterapi med fokus på tilknytningsproblematikker og udviklingstraumer, SE ( chok /traume). I sin undervisning inddrager hun et kropsligt fokus til at forstærke og integrere læringen af det psykoterapeutiske arbejde.

Er medejer af klinikfællesskabet Psykoterapeutisk Praksis på Østerbro.

På Psykoterapeutisk Institut underviser Charlotte i modulerne : Udviklingspsykologi og Tilknytningsmønstre, Skam og Skyld,  samt Vrede og Grænser og fungerer som holdlærer på basisuddannelsen.

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 1 september
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.