fbpx

Charlotte Jönsson

Eksamineret Psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut. Tidligere billedkunstner og yogalærer.

Efteruddannelser: DARE, tilknytningsuddannelse v. Diane Poole Heller, SE Practitioner ® (3-årig chok/ traumeuddannelse) fra Somatic Experiencing Instituttet i Stockholm. Biologisk Traumaterapeutisk overbygning v. Ulla Rung Weeke /Skolen for Psykosomatik Developmental Somatic Psychoterapi Training v. Ruella Frank i New York.

Undervisnings-og gruppeterapeutisk erfaring: Underviser på Københavns Gestalt Instituts Practitioner grunduddannelse, Gruppeleder i TUBA (Terapi og rådgivning af unge som er børn af alkoholmisbrugere), Gruppeleder i Kræftens Bekæmpelse.

Charlotte har specialiseret sig i psykoterapi med fokus på tilknytningsproblematikker og udviklingstraumer, SE ( chok /traume). I sin undervisning inddrager hun et kropsligt fokus til at forstærke og integrere læringen af det psykoterapeutiske arbejde.

Er medejer af klinikfællesskabet Psykoterapeutisk Praksis på Østerbro.

På Psykoterapeutisk Institut underviser Charlotte i modulerne : Udviklingspsykologi og Tilknytningsmønstre, Skam og Skyld,  samt Vrede og Grænser og fungerer som holdlærer på basisuddannelsen.

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.