fbpx

Sådan håndterer Psykoterapeutisk Institut COVID-19 (corona-virus)

 

Her kan du læse om, hvordan COVID-19 påvirker dig som studerende og som interesseret i Psykoterapeutisk Institut. 

COVID-19 påvirker Psykoterapeutisk Institut i rigtig høj grad, som det gør for alle andre i det danske samfund. Vi har derfor taget udgangspunkt i regeringen og myndighedernes anbefalinger, og løbende taget bestik af situationen. 

For interesserede i Psykoterapeutisk Institut

Vi afholder nu infoaften med fysisk deltagelse og ikke længere via Zoom. Du kan desuden altid ringe til os for at høre nærmere om uddannelsen. 

For studerende på Psykoterapeutisk Institut

Undervisning

Vi har delvist genoptaget undervisningen med fysisk fremmøde på PI. Dette er med krav om påvisning af negativ corona-test, samt øget fokus på rengøring, hygiejne m.m. Vi sætter stor pris på igen at kunne være til stede i vores skønne lokaler. 

Supervision og træningsterapi

Supervision og træningsgrupper er startet igen med fysisk fremmøde. Dog i så små grupper, at det er forsvarligt ift. corona. 

Eksamener

Eksamener vil som udgangspunkt blive afholdt som planlagt. Vi har foretaget små justeringer for nogle hold (se intern info). I tilfælde af ændringer, vil du blive kontaktet. 

Booking af lokaler

Booking af lokaler til træningsterapi, eksamensklienter og afholdelse af procesgruppemøder er igen muligt. Her har vi sikret, at der ikke er for mange mennesker på Instituttet ad gangen ved at reservere størstedelen af lokalerne til undervisningen. Derudover er det et krav, at man har noteret sin booking i kalenderen, så der ikke opstår dobbelt-bookinger. 

Vi holder os opdaterede på myndighedernes anvisninger. Vi opfordrer samtidig til, at man holder sig ajour på https://www.sst.dk/da/corona, hvor myndighederne samler al viden om og COVID-19.

Vi er naturligvis ærgerlige over situationen, men vi må på opfordring af myndighederne stå sammen mod denne smitte, så vores samfund kan komme så skånsomt som muligt igennem den kommende periode.

Hvis du har spørgsmål eller lign. er du meget velkomne til at kontakte os.

Cecilia Lundholm og Laura Poulsen

Opdateret d. 27/4 2021 kl 12.44

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.