fbpx

Sådan håndterer Psykoterapeutisk Institut COVID-19 (corona-virus)

 

Her kan du læse om, hvordan COVID-19 påvirker dig som studerende og som interesseret i Psykoterapeutisk Institut. 

COVID-19 påvirker Psykoterapeutisk Institut i rigtig høj grad, som det gør for alle andre i det danske samfund. Vi har derfor taget udgangspunkt i regeringen og myndighedernes anbefalinger, og løbende taget bestik af situationen. 

For interesserede i Psykoterapeutisk Institut

Vi afholder fortsat infoaftener for interesserede. Dog vil det kun være muligt for 15 personer at deltage i vores infoaften, da vi tager myndighedernes sundhedsanbefalinger meget seriøst. Man vil derfor sidde med behørig afstand, spritte af ved ankomst m.m. så vi undgår smittespredning. Yderligere er der mulighed for virtuel deltagelse over Zoom.  Mere info følger ved tilmelding.  Du tilmelder dig via link på vores forside. Du kan desuden altid ringe til os for at høre nærmere om uddannelsen. 

For studerende på Psykoterapeutisk Institut

Undervisning

Al undervisning og internatophold har fra d. 12. marts været udskudt. Over påsken har vi arbejdet hårdt på at etablere virtuel undervisning, så vi har kunnet genoptage undervisningen pr. 14. april. Dette har indebåret en stor indsats fra vores undervisere og studerende, som har været hurtige til at omstille sig. Desuden har vi indført, at man kan modtage fysisk undervisning i mindre grupper 1/2 dag ud af de tre dage, som et modul indebærer. Dette foregår under helt særlige og restriktive forhold, hvad angår hygiejne. Læs mere i interne mails fra PI.

Supervision og træningsterapi

Vi har pr. 14. april genoptaget supervision og træningsterapi i tråd med de retningslinjer, som vi har for hygiejne på Instituttet. Se mere i intern info.

Eksamener

Eksamener vil som udgangspunkt blive afholdt som planlagt. Vi har foretaget små justeringer for nogle hold (se intern info). Vi er dog opmærksomme på, at planen naturligvis kan ændre sig i takt med, hvordan situationen er i resten af samfundet. I tilfælde af ændringer, vil du blive kontaktet. 

Booking af lokaler

Der vil fortsat være åbent for booking af lokaler til terapi, hvortil vi opfordrer til, at man holder en behørig afstand, samt følger retningslinjerne for at undgå fysisk kontakt. Yderligere opfordrer vi til, at man holder terapi via Skype såfremt, det er muligt.

 

 

Vi holder os opdaterede på myndighedernes anvisninger. Vi opfordrer samtidig til, at man holder sig ajour på coronasmitte.dk, hvor myndighederne samler al viden om og COVID-19.

Vi er naturligvis ærgerlige over situationen, men vi må på opfordring af myndighederne stå sammen mod denne smitte, så vores samfund kan komme så skånsomt som muligt igennem den kommende periode.

Hvis du har spørgsmål eller lign. er du meget velkomne til at kontakte os.

Cecilia Lundholm og Laura Poulsen

Opdateret d. 4/7 kl 14.19

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 26 marts
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.