fbpx
Menu
Menu

Sådan håndterer Psykoterapeutisk Institut corona-virus (COVID-19)

 

Med baggrund i myndighedernes anbefalinger for at forebygge spredningen af COVID-19, er al undervisning og internatophold på Psykoterapeutisk Institut aflyst til og med d. 13. april. Det samme gælder alle procesgruppemøder, træningsterapi og supervision. Så snart der falder mere ro på situationen, vil undervisningen blive genoptaget, og vi melder nye datoer ud for de aflyste moduler så hurtigt som muligt.

Der vil fortsat være åbent for booking af lokaler til terapi, hvortil vi opfordrer til, at man holder en behørig afstand, samt følger retningslinjerne for at undgå fysisk kontakt. Yderligere opfordrer vi til, at man holder terapi via Skype såfremt, det er muligt.

Infoaftener vil blive afholdt med maksimum 10 tilmeldte, men med mulighed for at deltage via video-konference, hvor det vil være muligt at være med og stille spørgsmål. Vi vil på aftenen på Psykoterapeutisk Institut have stor fokus på hygiejne, og det vil være muligt at opretholde en behørig afstand.

Som udgangspunkt lukker vi for denne periode, men vi vil fortsat følge myndighedernes anvisninger, hvis der skulle forekomme forlængelser af perioden. Hertil vil vi holde jer opdateret. Vi opfordrer samtidig til, at man holder sig opdateret på coronasmitte.dk, hvor myndighederne samler al viden om og COVID-19.

Vi er naturligvis ærgerlige over situationen, men vi må på opfordring af myndighederne stå sammen mod denne smitte, så vores samfund kan komme så skånsomt som muligt igennem den kommende periode.

Hvis du har spørgsmål eller lign. er du meget velkomne til at kontakte os.

Cecilia Lundholm og Laura Poulsen

Opdateret d. 23/3 kl 16.56

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 26 marts
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.