fbpx
Menu
Menu

Sådan håndterer Psykoterapeutisk Institut COVID-19 (corona-virus)

 

Her kan du læse om, hvordan COVID-19 påvirker dig som studerende og som interesseret i Psykoterapeutisk Institut. 

COVID-19 påvirker Psykoterapeutisk Institut i rigtig høj grad, som det gør for alle andre i det danske samfund. Vi har derfor taget udgangspunkt i regeringen og myndighedernes anbefalinger, og løbende taget bestik af situationen. 

For interesserede i Psykoterapeutisk Institut

Vi afholder fortsat infoaftener for interesserede med virtuel deltagelse over Zoom.  Mere info følger ved tilmelding.  Du tilmelder dig via link på vores forside. Du kan desuden altid ringe til os for at høre nærmere om uddannelsen. 

For studerende på Psykoterapeutisk Institut

Undervisning

Vi har pr. d. 7. december 2020 gjort al undervisning virtuel over Zoom, så vores studerende modtager undervisning hjemmefra. Det fungerer rigtig fint via Zoom, da vi har nogle meget dygtige og omstillingsparate undervisere. Vi glæder os dog til, at tingene bliver mere normale, så vi igen kan samles på Instituttet.

Supervision og træningsterapi

Vi har pr. d. 7. december 2020 udskudt al træningsterapi og supervision med baggrund i  COVID-19-restriktionerne, der foreløbigt er gældende til og med d. 28. februar 2021. 

Eksamener

Eksamener vil som udgangspunkt blive afholdt som planlagt. Vi har foretaget små justeringer for nogle hold (se intern info). Vi er dog opmærksomme på, at planen naturligvis kan ændre sig i takt med, hvordan situationen er i resten af samfundet. I tilfælde af ændringer, vil du blive kontaktet. 

Booking af lokaler

Med baggrund i de nuværende COVID-19-restriktionerne, som foreløbigt gør sig fra d. 7. december 2020 – 28. februar 2021 er booking af lokaler på PI ikke mulig. Vi melder ud så snart situationen ændrer sig. 

Vi holder os opdaterede på myndighedernes anvisninger. Vi opfordrer samtidig til, at man holder sig ajour på https://www.sst.dk/da/corona, hvor myndighederne samler al viden om og COVID-19.

Vi er naturligvis ærgerlige over situationen, men vi må på opfordring af myndighederne stå sammen mod denne smitte, så vores samfund kan komme så skånsomt som muligt igennem den kommende periode.

Hvis du har spørgsmål eller lign. er du meget velkomne til at kontakte os.

Cecilia Lundholm og Laura Poulsen

Opdateret d. 24/2 2021 kl 15.14

Scroll til toppen

Tilmeld dig infoaftenen

  • Nørre Farimagsgade 13, 2 th, 1364 København K​
  • D. 26 marts
  • Kl. 17.30-19.30

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.