fbpx

Book en tid

Camilla Hundsholt

Terapi-Tid – nærvær, samtale og egenomsorg

Hvis du læser dette, har du taget et vigtigt skridt. Et skridt mod øget selverkendelse, selvindsigt og selvomsorg. Terapitid, psykoterapi ved mig, er det trygge samtalerum, du og jeg kan skabe sammen.

Det kan være svært, endda uoverskueligt at finde ro og klarsyn i vrimlen af eksperthjælp. Mit ønske er, at vi kan opbygge en fortrolighed gennem mit nærvær og baggrund som humanistisk oplevelsesorienteret psykoterapeut. Hvad betyder det? Det betyder, at vi tager de oplevelser, du kæmper med lige nu – følelser, tanker, handlingsmønstre – og sætter ord på dem. Det virvar af tanker vi alle har, kan i terapitid få plads og ro til at udfolde sig. 

Alle har brug for terapi. Præcis som vi kan træne vores kroppe til at klare hverdagens strabadser, har vi også behov for at træne vores indre. Jeg håber, at du også tager det næste skridt og finder tid til terapi hos terapitid. 

Da kemi er altafgørende for en terapeut og klient, er første time et såkalt “kemi-møde” og derfor gratis. Derefter er honoraret 350,- pr. session af en times varighed, som betaler min obligatoriske supervision på Psykoterapeutisk Institut. 

Terapien finder sted i lokaler hos fællesskabet MOMCph, der har adresse på Vesterbrogade 180, 1800 Frederiksberg.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre nærmere eller bestille en tid til psykoterapi.

Instagram: https://www.instagram.com/terapitid/

 

 

 

 

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.