fbpx

Fie Stjernström

Er du nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende og på at udforske de ting, der står i vejen for, at du mærker større indre glæde?

Det kan være, at du kender følelsen af ensomhed, stress eller mærker ubehag i kontakt til dig selv eller andre mennesker.  Det kan også være, at du står i en krise her og nu.
Nogle gange har vi tanke- eller handlemønstre med os, som kan vække stor frustration. De har måske været gavnlige engang, men nu er de en klods om benet. 

Terapi kan hjælpe dig til at mærke og forstå dig selv bedre og få bedre adgang til dine ressourcer og din livsglæde. Jeg kan tilbyde dig nærværende og omsorgsfuld terapi, hvor der er plads til dig og det, der fylder hos dig lige nu. 
Jeg er naturligvis underlagt tavshedpligt og følger Psykoterapeutisk Instituts etiske retningslinjer. 

Lidt om mig:
Jeg hedder Fie og er 31 år. Jeg har været pædagog i syv år og har arbejdet med børn og unge på både normal- og specialområdet. 
Jeg går nu på mit fjerde og sidste år her på Psykoterapeutisk Institut, og som et led i uddannelsen tilbyder jeg terapi til 350kr. pr. session. 
Jeg går selv jævnligt i terapi, og jeg får supervision i forbindelse med mine træningsklienter. 
Terapien foregår på Instituttet på Nørre Farimagsgade 13, 2. th., Kbh K. i et af vores fine lokaler. 

Kontakt mig ved interesse, så ringer jeg dig gerne op til en uforpligtende snak om en mulig terapisession eller terapiforløb. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mvh. Fie Stjernström.

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.