fbpx

Habiba Farah

Første skridt mod en positiv forandring…
– det kræver både mod og tålmodighed at gøre noget nyt!

Har du lyst til at blive klogere på dig selv og dine reaktionsmønstre, som kommer til udtryk hver dag i dine nære relationer?

Det kan fx. være i dit forhold, i familien, på jobbet eller i det hele taget i sociale sammenhænge – så vil jeg gerne hjælpe dig med at komme videre.

Måske oplever du, at der er noget, der spænder ben eller ligefrem er livshæmmende, for de ting du gerne vil opnå. 
Det kan være, du befinder dig midt i en livskrise som skilsmisse, svigt, ensomhed eller anden traume. Har følelsen af at være handlingslammet pga. ubevidste adfærdsmønstre, der gang på gang er ødelæggende for dig selv og dine omgivelser. 

Det er sorgfuldt at besøge det sårbare, men netop der ligger helingsprocessen. Følelsesmæssige sår heler ikke sig selv, men er derimod noget, vi bærer rundt på. 
Kroppen husker også det, som vi forsøger at undgå og undertrykke, det er ubevidste mekanismer, som forsøger at passe på ps. 
Det er også en proces, der er energikrævende. Den energi/ressource kan helt klart formidles mere hensigtsmæssigt, så du i langt højere grad kan leve et liv i lethed og balance.  

Vi har alle brug for at skabe mening og sammenhæng i vores liv, så vi kan forstå og håndtere det, der sker, ellers sker det modsatte – vi mister motivationen og føler os utilstrækkelige og magtesløse. 

Jeg som terapeut vil forholde mig støttende og anerkendende samt søge indsigt og være undersøgende. Min opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen via samtale kigger på din livsverden, og det der fylder hos dig. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.
Jeg vil i terapien benytte forskellige terapeutiske metoder både den oplevelsesorienterede eksistentielle-fænomenologiske tilgang og Emotions Fokuseret Terapi (EFT) samt neuroaffektiv terapi. 

Jeg søger træningsklienter, da jeg befinder mig på mit fjerde og sidste år på uddannelsen til psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut. 

Min pris er 350,- for en times session og det foregår på Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 København K

Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig på vej til en bedre livskvalitet. 

Kærlig hilsen
Habiba Farah

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.