fbpx

Hélène Wagn

Har du brug for én at tale med?

 I nogle situationer, kan man have brug for én at tale med, som ikke lige er en kæreste, en søster, en mor eller en ven. Man har brug for en ‘udenforstående’, som er trænet i at lytte, støtte og hjælpe andre mennesker gennem livets vanskelige perioder. Sådan én er jeg.

Psykoterapi er samtaleterapi. Sammen med mig kan du få hjælp til at identificere og ændre de mønstre og mekanismer, der er årsag til dine problemer. I vores samtaler sætter vi fokus på de tanker, følelser og hændelser, der har ført til, at du måske er blevet trist, angst eller stresset. Det er dine oplevelser, der er i centrum, og dig, der bestemmer, hvilke temaer vi skal kigge på.

Jeg er studerende på fjerde og sidste år af uddannelsen til psykoterapeut. Som led i mit studie kan jeg nu tage træningsklienter til individuel samtaleterapi. Terapien foregår på Psykoterapeutisk Institut i Nørre Farimagsgade, og prisen er 350 kr. i timen. Jeg er underlagt tavshedspligt – og modtager supervision og vejledning af Psykoterapeutisk Institut. 

Min baggrund: Jeg er uddannet journalist og har været optaget af ‘den gode samtale’ hele mit liv. Det sidste år har jeg haft et studierelevant job hos ‘Skyggebørn’, som er en sorggruppe for børn og unge med livstruende sygdomme tæt inde på livet. Jeg er desuden uddannet mindfullness-instruktør.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hélène

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.