fbpx

Joanna Ulrieke Maliebe

Hvor går du hen, når du oplever noget der er svært?
Vi kan alle have perioder i vores liv, hvor livet gør ondt eller vi kan opleve, at vi sidder fast, at vi havner igen og igen i situationer som vi ikke ønsker mere, eller at vi mangler retning eller mening. Her kan det være en stor hjælp at vi rækker ud efter en at tale med.
Et trygt arbejdsrum hvor du kan udvikle dig
Når du kommer i terapi hos mig er det dig der er i fokus, det er dig der bestemmer tempoet og hvad du har lyst til at åbne op for. Jeg støtter dig i at mærke og forstå dine følelser, tanker og behov. Vi undersøger hvad der står i vejen for at du kan leve det liv du drømmer om og finder frem til dine personlige ressourcer og kvaliteter. Min fremgangsmåde er empatisk, undersøgende, rolig, støttende og nærværende med respekt for dine grænser.
Lidt om mig
Mit navn er Joanna Ulrieke Maliebe og jeg er 51 år. Jeg studerer på mit 4.og sidste år på Psykoterapeutisk Institut og jeg forventer at være færdiguddannet til juni 2023. Som led i uddannelsen tilbyder jeg terapi til nedsat pris, som går til min obligatoriske supervision hos en erfaren terapeut.
Jeg arbejder som frivillig rådgiver i Psykiatrifonden, er studiemedlem i Dansk Psykoterapeutforening og følger deres etiske retningslinjer, som bl.a. betyder, at jeg er underlagt tavshedspligt.
Jeg er tidligere solistuddannet klassisk musiker, er født og opvokset i Tyskland, har boet i Danmark i 22 år, og taler flydende dansk og tysk.
Kemi er vigtig for at skabe et trygt og tillidsfuldt rum.
Jeg tilbyder en 15 min uforpligtende telefonsamtale inden opstart af terapiforløb. Det er vigtigt for mig, at du føler dig i trygge hænder.
Ich biete auch Psychotherapie auf deutsch an.
Auch Deutschsprachige sind bei mir herzlich willkommen. Bitte kontaktieren Sie mich über unten angegebener Tel.nr oder über mail.
Pris: 400,- kr. for 60 min terapi (indtil 1.8. 2023)
Lokale: Birkehøj 5, Baghuset 2600 Glostrup
Kontakt: joanna.maliebe@protonmail.com eller tlf/sms: 40 16 06 47
Hjemmeside: www.glostrup-psykoterapi.dk
Jeg glæder mig til at møde dig.
Kærlig hilsen, Joanna

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.