fbpx

Juliane Steffen

Terapi hvorfor. Et terapeutisk forløb af kortere eller længere varighed kan være en stor hjælp, hvis du i en periode gennemgår en krise eller oplever forringet livskvalitet. Det kan også være, at du ønsker at blive klogere på nogle konkrete udfordringer i dit liv og søger efter større balance.
 
Terapi hvordan. Udgangspunktet for mit terapeutiske arbejde er altid den aktuelle situation, du befinder dig i. Uanset hvor langt rødderne til en problemstilling kan række tilbage i din fortid, så er mit udgangspunkt altid: Hvordan påvirker det dit liv i dag? Hvad er dine ønsker for din fremtid?
 
Terapi hos mig. Jeg tror på, at vi mennesker udvikles dér, hvor vi bliver set, mødt og hørt med lydhørhed, accept og anerkendelse.
Jeg giver dig tid og ro i en verden fyldt med krav om effektivitet og hurtig betjening.
Jeg vurderer dig ikke i rigtigt eller forkert og jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at intet er for stort eller småt til at tage op i det terapeutiske rum. 
Som min træningsklient kan du bl.a. få hjælp til angst, stress, uro, relationer, problematiske adfærdsmønstre, uafklarede følelser, spiseforstyrrelser, sorg, selvværd og grænser. Jeg er 4.-års studerende her på Psykoterapeutisk Institut og taler flydende dansk, tysk og engelsk.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.