fbpx

Karina Kehlet Lins

Karina  står for undervisningen i seksualitet på Instituttet. Som uddannelsesmæssig baggrund, har hun læst klinisk psykologi og systemisk familieterapi i Belgien, og efter studietiden arbejdet tæt sammen Belgiens førende terapeuter. Sidenhen har hun taget en videregående uddannelse i systemisk seksualterapi i Tyskland. 

Karina er dansker men har boet i udlandet i over 30 år fordelt over seks forskellige lande. De seneste år har hun boet i Berlin, men hun rejser ofte til København for at arbejde og fortsætte sit virke.

Derudover har Karina en stor forkærlighed for at undervise – både på private uddannelsesinstitutioner som Psykoterapeutisk Institut, men også på forskellige universiteter rundt omkring i verden. Hun har derfor en international profil og en bred erfaring med undervisning i mange forskellige formater. 

 Det kliniske arbejde med klienter udgør også en stor del af Karinas arbejdsliv. Siden 2001 har hun arbejdet som par- og familieterapeut både i Bruxelles, Berlin og København, og har af den grund mange års erfaring som terapeut.  I terapien er det et privilegium for Karina at opleve, at klienterne tør stå frem med deres mest intime tanker eller deres største skam.

Karina har desuden sideløbende arbejdet med forskellige centre for familieplanlægning. I 2011 begyndte hun at arbejde i København, hvor hun er supervisor for LGBT Danmark.

I 2018 debuterede hun med sin første bog ‘Samtalen om sex’ (Hans Reitzel), og har siden udgivet en bog om systemisk seksualterapi på tysk, ‘Einführung in die systemische Sexualtherapie’ (Carl-Auer). 
Du kan læse mere om Karina her på hendes hjemmeside: https://karinalins.com/forside

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.