fbpx

Katrin Meinhard

 

At beslutte sig for at indgå i et terapeutisk samarbejde, kan være en rejse, vi alle har brug for påbegynde. Det kan være når livet gør ondt, forlanger indsigt eller har brug for at blive redefineret.

Denne rejse tilbyder jeg at være en del af gennem den eksistentielle, oplevelsesorienterede, neuroaffektive og emotionsfokuserede tilgang. Gennem samtaleterapien skaber vi sammen et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi anskuer det, der berører netop din livssituation og dine tanker og følelser i nuet. 
Jeg er oprindeligt uddannet pædagog i 2003, og tog senere en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi og efterfølgende en kandidat i pædagogisk psykologi afsluttet i 2019. I sommeren 2022 forventer jeg at kunne tilføje titlen “Færdiguddannet Psykoterapeut” fra Psykoterapeutisk Institut til mit CV.

Mine vigtigste søjler er det nære relationelle, evnen til mentalisering, menneskelig indsigt og en udpræget empati.

Jeg har gennem mit arbejdsliv opnået udvidet erfaring med ungesamtaler og har samtidig fået stor indsigt i de udfordringer et familieliv kan rumme, når livet ikke udvikler sig som forventet. 

Min egen livsrejse har givet mig et indblik i, hvordan vi som mennesker til tider forsøger at navigere i vores nutid med fortiden som bagage. Vi gør det ofte famlende og uden at kunne finde retning. Vi rammes tit af følelser som ensomhed, smerte, sorg og forkerthed. Hvis du derfor har brug for en følgesvend gennem disse følelser eller blot hjælp til egenudvikling, så kan jeg tilbyde dig en ledsager på rejsen. 

Terapien starter med en kort telefonisk samtale, hvor vi indkredser et tema. Derefter koster 350 kr. pr. time (pengene går til betaling af supervision). Terapien foregår i Slagelse eller evt. i Købehavn. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Tilmeld dig infoaftenen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.